Alla inlägg under augusti 2010

Av Tessan - 17 augusti 2010 18:46

Blä vad otäck maten blev som jag gjorde. Inge god alls och jag kunde inte äta upp allt. Jag åt tills jag var mätt, inte en tugga till och det är väl så man ska göra.


Jag kunde inte ens pressa Victor till att äta mer än han ville med tanke på att jag visste hur illa jag själv tyckte att det smakade.



Av Tessan - 17 augusti 2010 14:41

Idag har jag varit på första kontrollen sen ultraljudet. Vi tjitt tjattade lite barnmorskan och jag. Tog lite prover, ajaj dåligt dåligt järn.. Bra tryck och vikten ser ok ut.


Sen lyssnade vi på bebis! Först var h*n lite svår att hitta men när hon hittade så hörde vi dunk dunk... Glömde fråga vad hjärtljuden låg på. Vissa tycker ju att man kan avgöra tjej eller kille henom att titta på hjärtljuden men jag har glömt om höga är kille eller om låga är det eller i vilken ordning det var...


Ett helt fantastiskt ljud att höra är det i allafall!! Vårat lilla Gryn därinne!!

Av Tessan - 16 augusti 2010 18:16

Jag är med och tävlar om biljetter till Friidrotts SM som är här i Falun i helgen! Håll tummarna för att jag vinner!! Jag brukar aldrig vinna men nu tänkte jag göra det!


Ska passa på att önska mina kära grannar en Trevlig resa också! Vet inte om jag hinner träffa er innan ni drar till Skottland imorgon! Sköt om er, Ha det så bra och hälsa sällskapet detsamma!!


*host host* LOSSEPLADSEN *Host Host*

Av Tessan - 16 augusti 2010 18:10

Jobbar. Och har stora projekt på gång. Herre gud, Det kan bli kanon eller Kaos! Vi får se.

Jobbar med Sandra! Hon jobbar inte så ofa men det är kul när hon gör det. Jag gillar henne.


Imorse fick jag mej en rejäl spark. Alltså nu pratar vi inte hård hård men det hårdaste jag fått hittills denna graviditet. Det är så härligt och jag vill bara känna mer och mer! Hoppas det är på gång nu.


Ska till Barnmorskan och ta lite prover och lyssna hjärtljud imorgon. Det ska bli trevligt. Jag har känt mej lite trött, svettig och grinig på sistone så jag ska kolla om jag har brist på nåt. Jag kanske helt enkelt behöver lugna ner mej och tillåta mejsjälv att vara ledig.. Men jag håller ju på att jobba ihop en skaplig mammapeng! Det är väl ingen som blivit rik på att vara ledig?!


  

Av Tessan - 15 augusti 2010 14:13

Provar nya funktionen som jag faktiskt har saknat! Tack BloggPlatsen!

Av Tessan - 15 augusti 2010 12:12

Då blev det jobb idag igen då. Skulle varit ledig men Micke är också ledig så jag behövde ju inte strula med barnvakt så jag hade inte samvete att säga nej.


Men känner att jag nog behöver dra ner på temop snart. Det drar lite neråt i magen och jag känner mej redan tung fast det bara gått 20 veckor. Kan vara för att det är fuktigt ute också.


Det har varit mycket denna vecka med jobb, magsjuka och nässmäll.


Nästa helg ska jag vara helt ledig och slå av telefonen! Kanske får jag snussa liten ny bebis då?!

Av Tessan - 14 augusti 2010 14:06

Fan Lasse B är i stan och jag har missat honom! Hur är det möjligt när han var på systemet alldeles mittemot där jag jobbar??


Av Tessan - 14 augusti 2010 10:22

GRATTIS Erika, Andreas och Alma! Äntligen är Eran Lillebror här! Som ni har väntat och alla med er! Jag är så glad för Er skull!


Ser fram emot att få se och träffa Gossen!


Åååh kan man längta mer?? Är så bebissjuk nu! Längtar till jul!

Ovido - Quiz & Flashcards