Alla inlägg under februari 2010

Av Tessan - 20 februari 2010 17:26

Undrar jag vad kvällen har att bjuda på? Väntar med spänning..

Av Tessan - 20 februari 2010 15:13

Jag vill va en fisk..


Lyssnat på Lars Winnerbäck hela dagen så jag börjar komma upp med lite egna låttexter. Till slut låter alla hans låtar likadana.. Det kallas tvivel..


Ska bli skönt att få poppa lite egen musik sen! Weeeeeeeha!

Av Tessan - 20 februari 2010 10:03

  


Den här hittade jag i trädgården häromdagen, tänkte måla den vit och ha som serveringsbord på uteplatsen till grillkvällarna. Frågade Micke om inte han trodde att den skulle bli fin i vitt och han muttrade; Fan va allt ska va vitt, snart går vi väl runt i vita kläder hela familjen..

Jag vände mej om och sa lite spydigt; va sa du?  Han fick då se morgonens outfit som bestod av Vita raggisar, Vita mjukisbrallor och en Vit stickad kofta.. Det var då han antagligen insåg att jag håller på att hjärntvätta honom och att han kommer tänka ALLT i vitt efter jag är klar! Passa dig Baby!

Av Tessan - 19 februari 2010 21:46

Bredvid där jag jobbar ligger en butik som vi brukar handla lite i just för att den ligger nära jobbet och det är smidigt. Det är tydligen allmänt känt att det jobbar mest charmtroll där. Man slutar aldrig att förvånas över deras servicekänsla och att de verkar trivas på jobbet.

 

FEL


Om det inte var så nära till jobbet skulle jag inte handla där. Alla som sitter i kassan ser ut som de helst av allt skulle befinna sig på en helt annan plats. De flesta jag känner tycker precis likadant. Man får aldrig ett leende, ska vara jävligt nöjd om de ens hälsar. Idag hann inte en farbror framför mig lämna sitt poängkort innan hon hade slagit in kontanterna och då fick han sej en lektion i att man bara får poäng men ingen rabatt när man gör så. De pratar om övriga anställda över kassorna och när det är lång kö så sitter en i kassan medan den andra fyller på cigaretter och öppnar inte förrän någon stressad själ ber om en kassa till. De enda trevliga som jobbar där är några karlar och de är aldrig i kassan utan på golvet. När jag var in och handlade en dricka idag på kvällen efter jobbet så skulle jag betala och efter hon slagit in min dricka och jag skulle dra mitt kort så svarar människan i sin mobiltelefon! Hon talade om för den i telefonen att hon snart skulle plocka cigaretter så hon ringde upp sen.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Visst tycker jag att man kan ta ett privat samtal på jobbet.. Det gör jag också. Men inte på mobilen. Och inte när jag är i kassan med kö framför mig. Jag undrar hur vissa personer beter sig för att få såna här jobb.. Det är för mig ett mysterium hur de har kunnat sitta på en arbetsintervju och charmat till sej en tjänst.


Nu till min point! Jag anser att man har möjligheter att förbättra sin situation! Trivs man inte på sitt jobb, eller rent ut sagt vantrivs vilket är intrycket man faktiskt får av dessa människor så har man som vuxen ett ansvar att ta. Det finns inte mycket jobb i sverige men under tiden man söker annat får man göra det bästa av sin situation. Man har inte bara rättigheter som anställd, man har en jävla massa skyldigheter också. Att vara lojal och att ta ansvar för att man har ett trevligt jobb är en av de. Kommer man till jobbet och ser ut som ett åskmoln så får man räkna med att man drar ner de andra till samma nivå och vips på ett ställe fullt med kvinnor så är luften spänd som ett elektriskt fält och tro mig, det känns. Om inte annat så märks det tydligt i kassan. Tror det är tur för den där butiken att den ligger mitt i stan vid bussarna och att så många slinker in där, men helst tror jag de flesta skulle gå någon annanstans..

Av Tessan - 19 februari 2010 20:09

Det var lite tänkt att Virre skulle åka till mormor och sova där inatt men han blev hemma. Å så skönt att kliva innanför dörren och han är hemma! Nu blir det fredagsmyys med mina killar! Pizzan vääääääntar!!


  

Av Tessan - 19 februari 2010 14:48

Klicka för att se nästa bild
Att ha pelargoner på i sommar på uteplatsen eller på soldäcket.. Finns på blocket.se men när jag bestämt mej så är den säkert såld.. Ska jag slå till??

Av Tessan - 19 februari 2010 11:41

Anna Anka har blivit lovad att få stanna länge i Let´s Dance om hon går med på att vara med! Det var väl bara en tidsfråga innan något sånt här kom fram. På aftonbladet kan man svara på frågan: Tänker du fortsätta rösta på Let´s Dance? Ja eller nej.. De har glömt mitt alternativ: Nej jag tänker inte ens börja rösta för jag har trott redan från början att det är uppgjort och att de behåller de som de vill visa i TV. Finns ingenstans för mig att klicka... Dåligt..

Av Tessan - 18 februari 2010 23:03

     


Virre är i snöskottartagen!


 


Pappas Hjälpreda!

  

Så glad så när man får vara ute! Våran Solstråle!

Ovido - Quiz & Flashcards