Alla inlägg under augusti 2009

Av Tessan - 29 augusti 2009 13:25

Huvudvärken igår la sej inte på hela dagen så jag la mej i sängen 21.50 och sov fram till 7 imorse.. Skönt och idag har jag bara lite ont kvar.


Jobbar men har nu setat och tryckt en langos. Inte så gott som jag tänkte mej men det fick duga. Tjejerna i langosvagnen var väl inte de rappaste och mest serviceinriktade jag mött. Skärpning på er eller sätt er på ett kontor. Nu ska jag stämpla in igen.


Ikväll ska jag o Mike gå på Kina och sen bio. Sommaren med Göran ska vi se! Hoppas den är kul!

Av Tessan - 28 augusti 2009 17:50

Till Min Åsa som fått jobb!!


GRATTIS

Av Tessan - 28 augusti 2009 17:00

Nu är det nåt klag hela tiden tycker jag.. Antingen håller jag på att bli sjuk på riktigt eller också är jag bara gnällig. Men oj vad slut jag är hela tiden! Idag fick jag kanon ont i huvet på jobbet och det har precis lagt sej. Alvedon hjälpte inte ens. Tur att jag slutade tidigt idag! Hämtade Virre på dagis och efter att jag trott att jag varit smart så gnäller han nu hela tiden. Han har flera myggbett nere på ryggen som han kliar på och jag tänkte va smart och ha på After Bite. Inte så smart med facit i hand. Han vrålade ju som en stucken gris och nu när han kommer ihåg hur ont det gjorde så gnäller han och tar sej på ryggen. Jag ville verkligen väl men det blev så fel. Sen är han väl trött efter att han blev uppe en sväng efter en otäck dröm eller nåt igår och imorse fick jag lov o väcka honom innan dagis. Ibland är det tufft att vara en ovetandes två åring.


När jag skulle gå hem från jobbet idag så fick jag en trevlig överraskning! Magdis, Johan och Alva var i stan och kom in och hälsade på! Så kul o se dom! Det var alldeles för länge sen! Det är så dumt att man är så dålig på å höra av sej! Jag ska skärpa mej! Saknar henne! Alvatjejen hade blivit så stor sen jag såg henne sist och nu kunde hon tillochmed krypa! Så duktig! Å så sööt!


Virre har lärt sej att säga krokodil, elefant, orm och tiger tack vare att vi hittat ett extraspår på Muminskivan. Ibland bryter han på finlandssvenska när han säger Mumin, men det gör inget!

Av Tessan - 27 augusti 2009 20:16

Somnade med Virre idag. Så skönt men herre gud va seg jag blir. Är helt slut! Ska slänga i en nyansering idag men först ska jag försöka få det lilla vilddjuret att sova. Kan bli svårt eftersom vi sov ganska många timmar på dagen..


Imorgon kort jobbdag! Skönt och sen väntar hela helgen! Hoppas på supermycket folk!


Hörs sen!

Av Tessan - 27 augusti 2009 08:51

Igårkväll när vi satt och tittade på teve kom vi på det! 060826 förlovade vi oss! Alltså tre år sen igår! Och som vi firade! Jag satt med hårfärg i hela kvällen och Micke kollade på trav! Grattis på oss! Men när vi kom på det så gick vi och la oss tillsammans och myste lite med Lisen innan vi somnade! Vi har i alla fall tänkt att vi ska vara tillsammans lite på lördag. Eftersom vi jobbar i helgen så tror jag att Victor ska vara hos mormor och då tänkte vi gå å se Sommaren med Göran. Kanske äta något gott också. Det får bli vårat firande!


Jag har alltså färgat håret... Igen.. Men det blev nog inte riktigt bra.. Ska försöka få tag i en nyansering idag så jag får bort lite gula toner och så ska jag lägga i en mörk färg under. Blir kanske ok. Var nog bättre innan tror jag.


Har vägt kissarna igen. Den gula väger nu 170g och den grå 160. Fast de ligger inte precis stilla när dom är på vågen så det diffar nog nåt gram hit eller dit!


Idag är jag ledig hela dagen och började dagen med att mysa med Virre och Mike i sängen medans Virre fick sej en flaska välling. Nu är det Mumin och lite plock! Ska nog inte göra så mycket mer idag heller. Kanske handla och så skulle Linnis komma över en sväng! Micke började ganska sent också tror jag.

Av Tessan - 26 augusti 2009 17:40

Kaffe! Oslagbart på eftermiddagen den här tiden! Mådde så dåligt för en stund sen så jag trodde jag skulle dö. På riktigt! Det var verkligen jobbigt. Ont i huvet, svettades lite ont i en tand och allämnt dålig bara. Men två alvedon från GlitterTjejerna gjorde det hela betydligt bättre. Nu mår jag bra igen även fast jag allt är lite trött fortfarande. Köpt färg på Clas, ska måla ramar ikväll, Wee!


Köpt mej en annan sak idag också.. Eller ja, två saker, men dom är det bara en speciell person som får se. Men låt mej säga så här. Linnis inspirerade mej! Micke kommer tacka dej ;-)


Slänger med en bild från Furuvik! Aporna är jättefina och roliga.. Men inte om de kommer för nära.. Btw, första gången Virre såg bebisarna klättra på Lisens mage så sa han: Bapa! Bapa! (Apa, på VirreSpråk) Nu har vi förtydligat det hela och berättat att det inte är några apor utan bebisar.. Kissebebisar!

Av Tessan - 26 augusti 2009 09:49

Förbättring eller inte??

Av Tessan - 26 augusti 2009 09:48

Nu är ju tapeterna och listerna på plats i vardagsrummet! Bara lite inredning och tavlor som saknas, därför det ser tomt ut.. Men visar hur det blev..

Ovido - Quiz & Flashcards