Alla inlägg under juni 2010

Av Tessan - 15 juni 2010 17:36

Jag vill se den här filmen. Har hört att den är riktigt otäck. Krävs ju iofs en del för att skrämma upp mej om det inte handlar om övernaturliga saker som kan få mej att skita knäck.



Någon som har sett den?? Var den bra eller lite överdriven??

Jag klarar det mesta men har väldigt svårt för när man får se brutala slagsmål och liknande.. Typ som en av de sista scenerna i Green Street Hooligans och Johan Falk filmen när de slår killen i sopsäcken. Då fick jag blunda och hålla för öronen..



För övrigt en jäkligt bra film! Se den! Den är antagligen tyvärr alldeles för sann..

Av Tessan - 15 juni 2010 17:14

Känns lite "off" idag. Så lite folk ute och jag har ätit lakrits så jag har ont i magen..


Men så goda dom är! Tack Bror och Cissi!


Jag och Jojo går och städar och plockar lite, pratar lite graviditet. Högodds va?!


Imorgon är det dags för spanien att gå in i VM. Jag tror de vinner. Jag hejar på Puyol. Zlatan hade pratat med honom och han sa att han kände sej i bra form! Jag ska tippa på Spanien. Det är bra att ha en kompis som Zlatan..

Av Tessan - 15 juni 2010 16:04

Men vart är allt folk??


Av Tessan - 14 juni 2010 18:32

Vilken eftermiddag vi har haft. Städat, fikat, plockat, lagat mat, myst och lekt med Johanna..


Det är så ljuvligt på våran uteplats! Var bara tvungen att berätta det för er igen! Nu väntar jag på potatisen och biffarna. Är lite hungrig och har längtat efter hemmagjorda biffar, potatis, gräddsås och lingon. Har kokat morötter till också.


Idag var det jag som hämtade Virre! Å det är det roligaste jag vet! Nar jag klev ur bilen så hörde jag bara nån som sa: Nu kommer min mamma! och sen såg jag huvet sticka upp bakom staketet! -Jag haj väntat på däj, mamma!

Fast när vi skulle gå hem ville han vara på dagis mer men ville att jag skulle stanna..

Han hade sagt till fröken idag att han helst ville att mamma skulle hämta.. Kändes som ett lite avancerat språk för en sån liten men men.. Han kan ju fler saker som man kan förvånas över..

Av Tessan - 14 juni 2010 10:43

att småtjejer har ett jävla humör är det nog många som skriver under på men det här var det roligaste jag hört!


Mickes gudson Kevin 7 år har fått ett labyrintspel, ni vet ett sånt där med hål och metall kula och så ska man försöka få kulan ända fram..



Ja, precis ett sånt här!


Lillasyster (min guddotter) Wilma, fick inte spela, för Kevin spelade..

Då blev hon arg, tog kulan och åt upp den! Så nu kan ingen spela!


Tror ni Kevin vill ha tillbaka den när den kommer ut??

Av Tessan - 14 juni 2010 10:07

Jag och Virre åkte till mamma igår. På 110-vägen mellan falun och borlänge blev vi brutalt omkörda. Nu kör inte jag i 110 alltid bara för att man får men jag kanske körde 95-100, men bilen som åkte förbi oss körde bra mycket fortare.. Efter en liten stund kom en till bil och körde om och jaja, tur det var tvåfiligt då, för jag vill inte köra fortare..


När vi kom till rastplatsen så körde den första bilen in och tätt efter så körde den grå bilen som kom efter.


-Jaha, det var två familjer i sällskap där papporna skulle hävda sej, muttrade jag för mejsjälv medans Virre sjöng Manboy för fullt.


Men när vi kom lite närmare såg jag att det blinkade väldigt mycket rött/blått i den bakre bilen. Kunde inte låta bli att småfnissa lite. Faan det är inte värt att åka som idioter! Hoppas han fick sej en läxa!

Jag var lite sugen på att stanna och fråga om det var dit han hade bråttom?! Men det får man inte, det skulle ju vara hemskt taskigt..


När man är ute och åker är det ju iofs inte polisen man bör vara rädd för utan man ska vara rädd om varandra. Just på den vägen har jag faktiskt varit nära att dö på grund av två fartdårar. (Om vi hade krockat alltså) Det var inte mer än ogjort och när jag väl hade slutat skaka så kom tårarna. Tänk om jag skulle dö och det inte ens är mitt eget fel, och jag dessutom har Victor i bilen!

Av Tessan - 14 juni 2010 09:36

Börjar fundera.. Är det verkligen en liten därinne? Lever den?? Jag känner ingenting. Ska iväg till specialistmödravården på torsdag och då måste jag be dom att lyssna efter hjärtljuden. Jag åker inte på ultraljudet utan att ha lyssnat först. Jag törs inte. Tänk om den inte lever.. Eftersom mina tankar går så så har jag inte tillåtit mejsjälv att känna något för bebisen än, men det skulle bli så mycket meck ändå. Den ska ut, man ska blöda, börja om, vill vi försöka igen  .. Orkar inte riktigt det..


Kanske känner jag inget för att jag faktiskt har gått kortare än vad narnmorskan trodde.. Jag trodde ju att det skulle bli i januari men hon trodde december och den månaden kan ju faktiskt göra en del.. Jag har försökt klämma lite på magen för att få fram ett sprattel eller känne nån kant men utan framgång. Jag kanske bara är vecka 13??


På torsdag kanske jag får veta...  


Tills dess... Keep up the good mood!!

Av Tessan - 12 juni 2010 19:41

Nu är det kväl, lillen har däckat, Min kille lagar mat. Nån gryta. Jag är skithungrig. Sen ska jag äta mat, sen godis, sen chirre & Dirre! Gött! Sen ska jag ha soffhäng och titta på fotboll och krypa nära min kille!


Vad gör ni ikväll??

Ovido - Quiz & Flashcards