Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Tessan - 8 juni 2010 19:40

Jag har bränt fingrarna! I kokande vatten. Pastavatten. Jag skulle hälla av och så var plattan större än kastrullen så handtagen vr tokheta och när jag röck till så skvätte det kokade vatten äver pek- och långfingret på höger hand. Det gör ju så ont. Bara ok är jag håller något kallt emot. Eller under kallt vatten. Och nu hade jag ju behövt den där sista sista droppen Aloe Vera som antagligen var kvar i tuben jag kastade när jag städade badrumslådan sist! Typiskt! Aaaaaooojjj!!!

Av Tessan - 8 juni 2010 19:29

Det blev en ganska lång dag idag. VI tog bussen ner på stan och hämtade bilen och har varit och handlat och hälsade på Alfonz en sväng. Vi ska hämta pappa på stan sen är alla får i fällan och vi kan göra kväll ordentligt.

Av Tessan - 8 juni 2010 10:32

Har vårat hus förvandlats till en krigszon. En trotsig och envis snart treåring mot en envis och trotsig mamma. Han vägrar göra som jag säger, väldigt olikt honom, men någon gång ska det ju börja. Jag ger mej inte.. Vi får se var detta slutar..


Vad det handlar om??


En korg med blöjor utslängda över vardagsrumsgolvet. Och den som kastade dom kommer att få plocka upp dom oavsett om det tar tre dagar att få det gjort.

Av Tessan - 8 juni 2010 10:03

Sitter ute på inglasade uteplatsen och dricker kaffe, läser reklam och skriver handlingslista. Matidéerna är fortfarande inte på topp, varför är det så trökigt o hitta på mat varje dag? FÅr försöka knåpa ihop ett veckoschema så slipper man tröka varje gång man ska äta.


Ledig idag sen jobb imorgon. Fint väder och superdupervarmt på uteplatsen, jag har klätt mej för varmt. Victor är galen idag, lite lek skulle nog vara på sin plats!


Han vill bara lyssna ManBoy ManBoy heela tiden och sjunger den så det ekar! Hans engelska är helt felfri.. Eller nåt..



Av Tessan - 8 juni 2010 07:58

Jag är lite otålig som människa och en graviditet är det ultimata testet för mig. Nu är jag i en del av den som innebär att man bara väntar. Inga barnmorskebesök, ingen tid till ultraljudet, är inte graviditetstjock, och känner inga rörelser vad jag vet. Skulle liksom vilja ha ett litet livstecken från den lilla. Är inte orolig eller nervös, det som händer händer. Men är förväntansfull och otålig. Är det verkligen nån därinne eller har jag bara gått upp lite extra??



Ovido - Quiz & Flashcards