Alla inlägg under oktober 2010

Av Tessan - 13 oktober 2010 17:05

Våran katt tar allt gos hon kan få.. Om hon så ska ligga mitt på rälsen och bli överkörd av tåg.


 


Sällskapligare katt får man nog leta efter...

  

Av Tessan - 13 oktober 2010 16:41

Ledig. Och det är faktiskt skönt!


Började dagen med en promenix ner till affären. Virre vill gå själv när vi går genom skogen så det tar sin lilla tid. De hade mandariner för 14,90 kilot! Vi köpte en rejäl påse vill jag lova, Victor tittade med stora ögon när vi plockade i dom.

-Mamma nu räcker det väl?!

Gäller att passa på. Dom är ju så goda nu och nere på stan kostar dom 24-30 kr per kilo! Ekonomisk var det ja..


Sen fick vi lite trevligt besök av Åsa och Wilma. Såå fina presenter hade de med sej till Virre! Bilar! Det är mest fordon som gäller här om det har undgått någon. Stora och antagligen svindyra bilar hade de köpt som han leker massor med nu! TACK! Jag har längtat efter er!!

Vi hann med kaffe och massa skitprat innan de åkte hem! Wilma och Virre lekte så bra tillsammans så! Det är skönt när man börjar få lite större barn. De leker lite själva så man får dricka kaffet medans det fortfarande är varmt.


Sen kom granntjejerna över med ännu en present! Vi bjöd på fika medans vi åt mat. Tack tjejer! Ni är fantastiska!


Nu har vi nyss kommit in. Vi har varit ute och lekt en sväng och jag har krattat löv på framsidan. Skönt att ha det gjort men nu är baksidan kvar. Där är det en miljard löv som väntar på oss! Jag vill ha en dammsugare som suger upp alla löv istället.. Finns det eller är det en affärsidé jag har på gång??

Av Tessan - 12 oktober 2010 22:02

Jag gjorde rätt som åkte hem när jag gjorde idag. Vi kunde stanna efter stängning och bygga klart butiken, men mitt knä ömmade, jag hade redan burit mer än jag borde idag och det kändes som det var dax att gå hem. Är lite öm i magen efter allt spring idag så jag tar det lugnt ikväll.


Ledig imorgon och jag tänker nog inte göra mer än jag behöver.


Vi fick in en så himla fin klänning på jobbet idag! Jag tror jag ska köpa den. Köper den iså fall i en storlek jag hoppas kunna ha i sommar.. Till bröllop kanske??

Av Tessan - 12 oktober 2010 21:42

Hjälpa mamma baka tårta!


     

Så här fin blev den!


     

Öppna massa paket!



Trött efter massa kalasande!      

Av Tessan - 12 oktober 2010 11:45

Ska snart börja jobba. Har ätit lite och Jisses va glad Gordon blev! Far runt som en buse där inne.


Ska ut och ta tag i butiken igen.


Varnar härmed barnvakten också; Det ser ganska jävligt ut hemma hos oss. Ingen som har orkat städa. Men imorgon ska det bli gjort!


Imorgon verkar det som vi får trevligt besök! Weehaa

Av Tessan - 11 oktober 2010 18:13

Urklipp från min vecka.. Så sant som det är skrivet.. :

 

Mamma

Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.

Från vårdguiden..


Nu kan du få humörsvängningar igen, när kroppen börjar kännas tyngre och magen mer otymplig.

Från gravid.se


Pappa/partner

Det kan börja bli tungt för din partner nu. Hon kan känna sig både otymplig och oattraktiv. Tänk på att det kan vara viktigt för henne att få höra vad hon betyder för dig och vad fantastiskt det är att ni ska bli föräldrar.

Från vårdguiden..


Har de bott hemma hos oss i veckan eller? Är jag helt normal alltså?! Jag inte bara är ful och tjock, jag SKA vara det också..?

Av Tessan - 11 oktober 2010 18:12

Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.



Av Tessan - 11 oktober 2010 18:04

Vi bygger om! Gud va vi håller på. Vi har till och med glömt att dricka eftermiddagskaffe. Det blev kvällskaffe istället.

Men jag ska nog inte bära mer idag. Jag får vara lite mogen. Nu ska jag bara plocka.


Just nu är det otroligt rörigt men jag tror det blir bra när det är klart.


Tjej blir kille och kille blir tjej. Hängde ni med?? Inte? Kom in på JC och kika!

Ovido - Quiz & Flashcards