Alla inlägg under september 2010

Av Tessan - 11 september 2010 16:18

Jag och Virre gick till affären idag. När man går dit så går man på gångbanan bredvid järnvägen. Hela vägen dit tjatade han om att tåget skulle komma, men vad gör man? Jag kan ju inte få tåget att komma om det inte gör det.


När vi kom ut från affären så sa jag att du får väl ropa på tåget då!

Han ropade:


Thoooomas, tåget Tooomas! Kom nu! Och det dröjde inte ens en halv minut så kom tåget! Det åkte inte så fort och vi vinkade! Vi höll på och vinka armarna av oss och lokföraren såg oss. Han vinkade tillbaka och Tuut Tuuuuuuut!!


Victor tjöt av glädje! "Han tuta på mej" Hela dagen har han pratat om det! Snacka om enkelt att göra en liten kille glad! För lokföraren var det kanske ingen bid deal, men för oss gjorde det hela dagen!


Tack du snälla lokförare! Det var synd för dej att du inte fick stanna och se den underbara effekten av den underbara grej du gjorde!

Av Tessan - 10 september 2010 17:08

Jag behöver inte sitta stilla så länge innan Liten i Magen början sparka och leva rövare!



Googlade fram en bild på ett Liv i Magen 24 veckor gammalt. Helt sjukt att tänka att det är en riktig bebis därinne. Den här är väl lite lite större än min kan jag tro men nästa vecka är vi där! Tiden går fort!

Av Tessan - 10 september 2010 15:24

Är på jobbet och hemma ligger mitt lilla hjärta och är sjuk! Usch så ynklig han är då :(


Inatt har han vaknat och varit ledsen på gränsen till otröstlig vid flera tillfällen och när jag frågade om han hade ont nånstans så var det som om han tyckte att jag äntligen förstod honom. "JaaaAAA! "


Han hade ont i halsen stackarn. Så skönt nu när han kan börja berätta vad som är fel. Jag sa att jag tyckte ham kunde dricka lite kallt vatten, det kanske skulle vara skönt åt halsen och det gick han med på. Så varje gång han har hostat inatt nu så väckte han mej och skulle ha sin mugg och ta sej en mun vatten.


Imorse var han varm och febrig men vid gott mod och nya filmen gjorde susen.

Efter en alvedon dröp han av svett.


Får hoppas att vi andra klarar oss och att det går över snabbt. Men är det inte typiskt när jag för en gångs skull är ledig en hel helg?


Nu är det väl dax för kaffe snart?? Imorgon fyller Pappa K år!

Av Tessan - 9 september 2010 18:52

Vissa som man ger lillfingret slutar inte gnaga förrän de är uppe vid armbågen och tuggar fradga...

Av Tessan - 9 september 2010 17:16

Vad snussigt jag hade det häromdagen.. Myyyys..


      

Av Tessan - 9 september 2010 17:10

Nu är ju inte jag någon Einstein men jag kan inte förstå hur det kan heta "hemlig artistlista" när det ligger ute på flera sidor på nätet som är gratis att gå in och läsa.. Just ja, super hemligt var det ju, vi läser försiktigt och talar inte om för någon. Chrille Björkman ligger nog hemma och har ingen aaaaning om att halva sverige sitter och läser hans hemliga lista. Get real.


Mycket konstigt skriver man ju för att locka läsare!

Av Tessan - 9 september 2010 11:57


Pelletsbilen har ju varit här också! Fascinerad, sitta stilla, förstenad, kalla det va ni vill..    Det är inte varje dag en stor lastbil backar upp på gården! Lyx

Av Tessan - 8 september 2010 21:52

Ensamonsdagoch bara skit på teve. Trök! Ska jag behöva göra nåt vettigt??

Ovido - Quiz & Flashcards