Alla inlägg under mars 2010

Av Tessan - 5 mars 2010 21:48

Var och hälsade på Lilla Rut idag. Men såå liten. Har Virre varit så liten? Nån gång? Helt otroligt. Tänk att allt finns där även på de små. Tio fingrar och tio tår, krumelurer i öronen och yttepyttesmå naglar. Det är helt otroligt med dessa små minimänniskor.. Hade lite svårt att se vem hon var lik. Lite av varje kanske. Helt säkert var det dock att hon var såå fin så fin! Man blir ju lite bebis sjuk..


När jag sen kom hem och möttes av min 13 kilos "bebis" som skrek efter "äbujjaje, pipps å kåla" så slogs jag än en gång av tanken på hur fort tiden går med de små. vart har tiden tagit vägen?! Han har verkligen inte varit så liten! Nån gång!


  


Eller?? 

Av Tessan - 5 mars 2010 21:45

"Smart eller inte... älgen fanns faktiskt men den var gjord av papp eller ngt annat material, och den stod på en skjutbana i skogen. Med åren växte sly upp så älgen inte syntes och det var väl då sanningen avslöjades. Lite får man luras.... även som mamma."

 

Juuuuust ja, det var så det var! En skjutÄlg, hihi!  Jaja, smart tidsfördriv var det i alla fall! Hoppas de rensar skogen tills den dan jag ska lura mina barn..

Av Tessan - 5 mars 2010 13:29

Jag har ju två bröder och framförallt med den äldre har jag väl haft en och annan fajt som den dryga lillasyrran.. När vi skulle på semester när vi var små hann vi väl ungefär utanför säters gräns innan det var igång. "-Mamma, säg åt Michael" "-Nä det var Therese som börja" "-Är vi framme snart??"  Vi var inte på semester så ofta men det hände och då brukade det antagligen vara samma sak eftersom jag kommer ihåg tidsfördrivet mamma kom på. Tror det är mellan hedemora och sala eller nåt.. En lång sträcka med massa skog ialla fall.. Hon är smart min mamma..

"-Jag har hört att det bor en vit älg i den här skogen, men det är nästan ingen som har sett den... -Har ni sett den, ungar?"

VA?! En Vit älg??Som vi letade!! Letade, letade och letade! Varje gång vi åkte den vägen! Det blev tyst ett tag i alla fall..


Blev jättebesviken när jag som lite äldre fick höra att det antagligen inte fanns någon vit älg.. Eller det kanske det fanns men inte som var speciellt lokaliserad precis dit. Kändes faktiskt lite som att få reda på att inte tomten fanns. Men mamma var ju clever, såg sin chans till lite lugn och ro.. Och jag har kommit över det.. Men tar hennes smarta tips och stoppar i fickan inför framtida semestrar. Tack mamma!


Av Tessan - 5 mars 2010 08:48

Kallt kallt kallt, det är superkallt! Tur att man får vara inne! Men jag tror att det kan bli soligt och fint ute idag på dagen och sitter man bara vindstilla så kan man kanske känna lite lite att våren snart är här!


Somnade tidigt med Virre igår.. Eller ja, tidigt för mig men sent för honom. Ville inte. Så jag somnade med honom i min säng och sov sen hela natten med mitt lilla hjärta bredvid mig.


Ledig imorgon då blir det äventyr! Jag och Virre! Here we come! Kan kanske bli utflykt idag när jag slutar också, får se när jag kommer ifrån. I så fall ska jag få åka och titta på Ingrids Lilla Rut! Snuffa bebis guuuud så mysigt!! Vill ha fler bebisar runt mej så man kan snuffa oftare! Så börja producera mina vänner!

Av Tessan - 4 mars 2010 18:05

Nu längtar jag faktiskt hem till mina killar! Och till min lilla Katt tjej såklart..

Av Tessan - 4 mars 2010 15:21

Kolla HÄR!!


Och en bild på mitt älsklingsfordon! Sopningsbilen!! Snart kanske vi kan rensa hallen från alla tjocka jackor och overaller som tar all plats!! Tänk att bara slänga på sej tygskor och en jacka och gå ut! Och kunna ha ytterdörren öppen för att vädra lite och släppa in ny luft!

Och ännu bättre!!


Tänk när jag kan sitta på min uteplats utan jacka och tycka att det är varmt och skönt att sitta och dricka kaffe!! I år ska jag vara mer på båda mina uteplatser än förra året!! Om det är möjligt som min kära sambo påpekade! Å va mycket roligare allt känns bara man tänker på våren!!

Av Tessan - 4 mars 2010 09:18

Jag sprang nyss ut på trappan för att skrämma iväg en katt som brukar vara här och stryka runt och bråka med våran. Jag stog och stampade på trappan när Virre kom.


-Höjju Mamma! Gö du? Måtte skoj på däj! Kallt ute!


"oj, sorry, glömde det..!"


I förrgår stog han här vid datorn och tittade på när skärmsläckaren hade gått igång. Han tappade Svante på golvet..


-Ooooj (tog upp Svante och tittade på honom)

-Tåååt (förlåt)

-Inte meninen.. (Han gick iväg med honom under armen)

-Liilla Bubben (kramade om lite extra och gunade Svante lite)


Ååå min lilla sötnos!


  

Av Tessan - 3 mars 2010 21:21

"Inte var väl avsnittet så bra som man hoppades på? Trist med alla små historier om "vad som kunde hända". Liten besvikelse."

Kommentar från min storebror..


Och lite rätt hade han väl...? Jag hade ju faktiskt tjuvkikat på avsnittet så jag visste vad som skulle hända och det var väl kanske inte såå dramatiskt som många kanske hade väntat sej.


Men jag tänker såhär. Ingen av fruarna kunde ju dö, för alla är ju verkligen viktiga. Alla har ju någon av de som favorit och de kan ju inte tappa tittare genom att döda fler fruar.. Bree får det tufft med att ta hand om Orson som antagligen kommer tycka synd om sejsjälv, där har vi en story. Lynette kunde ju inte förlora båda barnen för hon måste ju få vara den slitna, roliga morsan, bra story. Susan får ta hand om Julie som mist sin pappa. Gabrielle får en stor anledning till att bli vän med Lynette igen. Lynette får tillbaka sitt jobb??


Väntar med spänning på nästa avsnitt! Längtar redan till tisdag!


Ovido - Quiz & Flashcards