Alla inlägg under mars 2010

Av Tessan - 20 mars 2010 15:29

Åh Salem Al Fakir har kommenterat förra inlägget! Va kul!   Är man en stor bloggare nu eller??


Undra om nästa kändis som hittar hit är Carola eller Obama kanske?? fast vad ska han hit och göra? Han kan ju inte Svenska...











(För att klargöra: Detta inlägg är fyllt av ironi och nej, inte ens en blondin som jag tror på fullaste allvar att det är SAF himself som har kommenterat)

Av Tessan - 20 mars 2010 13:12

Kom in på jobbet och sa till Therese att jag kunde svära på att jag just mötte Nassim Al Fakir!! Då berättade hon att han oc nån mer var i stan och gjorde nån teater, alltså såg jag rätt, han är i stan!


Fast han är jätteliten, det trodde jag inte. Vi var jämnlånga typ.. Krulligt hår och stora tänder. Lika "nypikindenvänlig" som på bolibompa!


Av Tessan - 20 mars 2010 09:39

Strålande fint väder idag. Vart är molnet som de lovade skulle vara lite framför solen? Synd och skam att man ska behöva vara inne nästan hela dagen, men det blir klirr i kassan istället och det är ju också kul!


Skinnjackan åkte på för första gången iår, gillar den men skulle vilja ha en svart, har inte hittat "den rätta" på det planet än bara. Det blev även leopardtajtsen, rosa oversizad tröja och leopardsjalen, fast den åkte av inne, varmt varmt..


Nu ska jag ta mej lite kaffe innan vi öppnar, tänkte jag skulle få sällis men hon har inte kommit än!


Jonas och Jojo... Hämnden är ljuv...

Men det var väl inte mer än rätt att jag åkte på det, när jag hade tänkt att göra det mot er.. Fast nu vet jag att det inte var så läskigt som jag trodde så vi kan gott göra det igen!

Av Tessan - 19 mars 2010 23:10

Har varit en känslomässigt svajig dag. Inte på topp. Inte på botten hela tiden heller.

Har spenderat den med min bästa lilla vän!


Gick in och kollade till honom nyss. Det är en blandning på lukten därinne. En doft av lite blöja, lite svett, lite sov.. En underbar blandning som bara kan göras av den som håller mitt hjärta. Det luktar inte gott men det luktar som det ska. Det luktar av den ljuvligaste varelse jag lagt mina ögon på. Det luktar mitt barn. Jag borrar ner ansiktet i hans pyjamas och vid halsen på honom. Om jag fick plats i spjälsängen skulle jag krypa ner bredvid honom.


Nu ska jag krypa ner bredvid mannen som jag skapat denna underbara lilla kille tillsammans med.


Snälla John Blund, ta mej till de snälla drömmarnas land inatt.



Av Tessan - 18 mars 2010 23:09

Vi har hunnit med mycket idag.. Fast vi har varit inne hela dagen. Baka kaka, städa, tvätta, kolla Nicke Nyfiken, somna soffan, springa Men Du, Diska, äta mat, pappa tapetsera... Med mera med mera..


Nyfiken i en strut undersökte tapetgrejorna, jag och Micke stog på varsin stol för att hjälpas åt att passa in en våd när vi hör Lillen.. -Oooj, Aaaj, Tickigt (Stickig).. -Jaja det gick nog bra.. Tills vi och Virre ser att han är lite röd på fingrarna.. Paanik.. Ser att Victor börjar få panik. Aj aj aj oooont!

Han skulle säkert bara titta på tapetkniven som låg uppe på hyllan.. Och vips så hade han skurit ett litet litet fint snitt på tummetott som han sen gråtit över till och från hela kvällen.

En liten stund efter det råkade jag tappa en ficklampa så den snuddade huvet på honom.. Men det skrattade han bort lite diskret även om han gnuggade handen i håret en stund efteråt.. Det var lite misär en stund men tapeterna är uppe och klara, bara lite småhål i dörrarna som ska fixas.. Och det blev kanonbra! Tack alla inblandade för hjälpen!


När vi hade lagat och ätit spagetti och köttfärssås så sa min mage ifrån lite fint. Försökte med allt jag var värd att få sätta mej ensam på toa, men Nej. Lillen kommer kånkandes på sin fåtölj! Sätter den mitt på toagolvet och sitter och tittar på mig när jag försöker göra nummer 2. Så jag ropade till Micke också om inte han kunde ta med sig en sittkudde in och göra oss sällskap han med?! Bad honom även att skicka ett sms till Micke och Anajta för att höra om det var någon därinnifrån som var intresserad av att ta del av sensationen: Mamma Bajsar!


Efter mycket om och men, svåra val (mumin eller Tiger pyjamas) så sover han och jag är beredd att göra detsamma. Surar lite över att jag skjutit på att hänga tvätten som varit klar i flera timmar. Tänk om jag hade gjort det på en gång,då hade det varit BedTime nu!

Av Tessan - 18 mars 2010 16:10

Nu kom Målarmästarn Knutsen hem och hade sista tapetrullen med sej! Wee!

Av Tessan - 18 mars 2010 14:14

Nu var det ju så att Mamma tyckte att det var hög tid att klä på sej oh gå ut en sväng så jag gick för att hämta en tröja i Virres rum Stegade in i vardagsrummet och vad möts jag av?? Jag tyckte han va tyst medans jag diskade upp men detta??


 


Blev för mej att ta kaffe och smaka den fantastiskt goda kakan vi har bakat nu på morgonen!


     


TessyTime! 

Av Tessan - 18 mars 2010 11:24

Funderade på om jag och LillPysen skulle våga oss iväg på öppna förskolan här i byn.. Tänkte det kunde vara kul och se om man hittade några andra mammor som är lika trevliga som jag samtidigt som Lillen får leka lite. Googlade och fick fram en öppna här..


"Vid varje träff har vi en kort andakt, sångsamling med sånger och ramsor, sagostund för de lite större barnen, skapande verksamhet, samt fri lek. Fika till självkostnadspris.

Vid andakten försöker vi på ett mycket enkelt sätt förmedla kyrkans tro och tradition genom att använda kyrkskåpet, där våran nalle bor. Nallen har olika symboler som följer kyrkoåret, årstiden osv."


Denna förskola var den enda i stan som hade sånt.. Nej tack sa jag och klickade vidare.. Virre skulle säkert tycka det var roligt med en Nalle i ett dockskåp men skulle ändå inte förstå.. Jag kan bygga ett skåp åt han hemma som han får leka med.. Han kommer få lära sej och välja själv att prata om eller med Gud tids nog, det är inget jag tänker göra vid 2,5 års ålder. Små barn ska leka. Basta!


  


Jag får bygga ett stort skåp, så nallen får plats..

Ovido - Quiz & Flashcards