Alla inlägg den 14 april 2010

Av Tessan - 14 april 2010 21:11

Onsdagkväll... Då är det som bekant TessyTime!


Fick hämta VirreBoy på dagis idag, feber och hostig. Nu får han bli hemma tills han är ok. Basta! Om han blir riktigt frisk så kanske övriga problem med lämning också försvinner.. Man kan ju hoppas det tills man vet nåt annat i alla fall.


Han är inte frisk, det ska jag inte påstå, men han är heller inte sjuk. Någonstans mittimellan och går jag till mig själv och tänker att jag skulle må så som han såg ut att må idag så är det klart han ska vara hemma. Det konstiga är att han var pigg imorse och jag tänkte att hostan lät bättre än på flera dagar. Sen bara vände det tydligen. När vi varit hemma sen så har det varit upp och ner, jätteglad tills minsta lilla sak har gått honom emot, då blir det ett himla liv. Och han blir supervarm! Sen gnäller han i 7 svåra år så jag håller på å bryter ihop och rätt var det är så skrattar han.. Barn är knasiga maskiner..


Nu ska jag titta på resten av Greys, sen Sex Rehab with Dr. Drew. Ska ta en bit av kakan vi bakade idag.. Man måste ju provsmaka, hehe...

Av Tessan - 14 april 2010 21:01

Varför vältrar jag mej i sorg? Hittade via en länk en blogg som handlade om deras lilla kämpe som somnat in i cancer och jag kan inte sluta läsa fast det påverkar mej så. Sidan är så fin och de skriver fint. Jag lider så hemskt med de och vill gärna fortsätta läsa, men det får bli en annan gång. Det är fel tid. Jag ska spara adressen så jag kan gå tillbaka. En annan gång..


Av Tessan - 14 april 2010 09:46

Försöker vända "inte åka gagis heller" till "jaa, åka dagis"


Svårt fall.

"Tittor hemma mamma pappa"


Hur gör man? Han vill verkligen inte...

Ovido - Quiz & Flashcards