Alla inlägg under januari 2010

Av Tessan - 14 januari 2010 20:35

Känner mej död som en fryst torsk! Har varit en lång dag. Möttes av ettenergiknippe i dörren hemma. Det gör mej glad fast jag är trött som fan. Han är som en duracellKanin. De där små benen bara springer och springer. Jag är avis på det.

Av Tessan - 14 januari 2010 15:00

Jag längtar efter våren. Solen. Värmen. Men mest av allt just nu längtar jag efter min lilla solstråle Victor! Å vad jag längtar! Massor! Skulle vilja ha en BamsePuss nu!!

Av Tessan - 13 januari 2010 22:53

Det roligaste som finns för tilfället är när man får höra nya ord och meningar. Jag blir full av skratt, imponerad och otroligt glad när det ständigt bubblar ur Victor! Han fick en badboll som såg ut som en fotboll idag och kom genast springande till mej; Maamma, art är bubban nåstans?? (Mamma, vart är klubban nånstans) Tänk att denna lilla människa har hela livet framför sig, det är så mycket han ska lära sej och så mycket som kommer så snabbt nu. För bara några månader sen var det enstaka ord han kunde och jag var redan då väldigt stolt!


Nu har vi varit lediga i två dagar. Hela familjen J/K! Skönt. Imorgon väntar ett monsterpass 7-19.15 med inventering. Jag och Jojo ska gå ut och äta lunch! Är lite trött i huvet för tillfället. Jag brukar ju alltd vara tacksam över att jag har så lätt för att sova och det är jag fortfarande men jag har för tillfället andra problem som faktiskt är jobbiga. Jag drömmer.. Jag drömmer så sjukt mycket så jag är helt slut när jag vakna. Vet inte riktigt vad som är sant och vad som har hänt på riktigt eller inte. Många drömmar under varje natt och jag vaknar superstressad flera gånger. Jag blir jagad, katastrofer inträffar, jag spelar handboll, jagar mördare, det konstiaste man kan föreställa sej, you name it. Undrar om detta är en bidragande orsak till att jag oftare än vanligt ha ont i huvet??

Av Tessan - 8 januari 2010 21:42

Jag kom hem från jobbet..


V: Hallå däj

T: Men hej älskling!

V: Hallå dääj

T: Nämen Hej vännen sa jag ju!

V: Mamma, Hallå Dääj


(Poletten trillar ner, när han säger nåns namn innan det han säger så vill han att den personen ska säga det)


T: Men Hallå Där!

V: Pöp Båbääj!


V: Hallå dääj Pöp Båbäääj

Av Tessan - 6 januari 2010 14:08

       *********************************
~ Barn har stjärnögon som inte får släckas ~
      

       *********************************

 

 

 

  


Av Tessan - 6 januari 2010 13:52



Kollade igenom mina bilder och hittade dessa sköningar! Kan komma fler under dagen, hihi     

Av Tessan - 5 januari 2010 19:51

Jag är jättesugen på nåt gott! Skulle vilja moffa i mej lite glass eller nåt men jag ska hålla ut de här första dagarna!


Önskar att vi hade lagat öppna spisen för en eld nu hade ju varit supermysigt!


Imorgon blir det jobb igen till fina pengar!

Av Tessan - 5 januari 2010 08:52

Varför går folk ut i den här kylan om man inte behöver?? Det är ju fruktansvärt kallt! Det är kallt så det gör ont! Jag vill ha VÅR! Jag vill sitta på min uteplats och dricka kaffe! Jag vill jag vill jag vill... JAG VILL!!!! NUUUUUU!!

Ovido - Quiz & Flashcards