Alla inlägg under mars 2009

Av Tessan - 10 mars 2009 11:43

Satt precis och såg "Full Pott" på kanal5 tisdag 10/3 som slutade klockan 11 och de hade en tävling som hette hitta profilen. Jag och min sambo såg mycket tydligt att profilen på gubben var i ruta 16. Bilden som man skulle hitta profilen i var en stor bild på tre tigeransikten som var uppdelade i ca 30 mindre rutor och i en av de rutorna hade de lagt in en profil "gömd" i tigerns färger. Den var mycket tydlig nästan löjligt och när programmet led mot sitt slut togs ett samtal med en kvinna in som sa nr 16 men programledaren Eva Nazemson hävdade att det var fel så ett nytt samtal togs in. En man denna gång och han sa nr 16 även han. Hon hävdade än en gång att det var fel och när programmet sen var slut tog de inte in fler samtal utan sa bara att profilen gömde sej i bild 24, och snabbt flyttades bilden FRÅN bild 16 så den försvann helt därifrån och klipptes in i bild 24.. Snabbt sen sa hon Hej då och programmet var över..
 
Är inte detta väldigt fult när man först lockar folk att ringa för dyra pengar och lovar priser som flera tusentals kronor eller som idag en NY BIL!! Tycker folk ska få veta hur de lurar folk på deras pengar.. Skäms! Vore det inte för Desperate och CSI skulle jag bojkotta. Men jag har tipsat..


Observera att jag inte ringt dit själv utan bara brukar slötitta på det om jag inte orkar byta kanal..

Av Tessan - 10 mars 2009 09:16

Vaknade med ett ryck en timme senare av att det liksom skvalar. Behöver inte fundera särskilt länge innan jag vet att det är lilleplutt som kräks.. All välling.. I sängen.. Klockan 6 på morgonen och jag är trött som ett svin och hans pappa såg inte nå piggare ut.. Jaja.. Av med kläderna, rensa sängen, tvätta av pojken, ner i våran säng. När han tyckte att han hade lekt klart sov vi faktiskt till 8.30 Inget dagis idag heller.. Stackarn, han kommer väl tröttna på oss.. Fjäskar lite med teletubbies nu så jag får en chans att riktigt städa ur hans säng. Jag blir så less, varför får han bara inte va frisk helt för?Ikväll är det iaf Desperate..

Av Tessan - 10 mars 2009 05:12

Har varit uppe och gett Liten välling och kan inte somna om.. Men snart kanske.. John Blund! Var är du?

Av Tessan - 9 mars 2009 22:12

Ska jag läsa helgens reklam sen gå å nanna..


Godnatt!

Av Tessan - 9 mars 2009 21:37

Idag är det måndag fast det känns som onsdag.. Det är bara för att M är och spelar badminton och det gör han ju vanligtvis på onsdagar. Jag har ätit en kanonmiddag nyss.. Faan. Tröck två (!) Billys nyss och nu har jag klump i magen, uuäääh.. Sitter och tittar på cityakuten, deprimerande!


Inatt trodde vi att det var magsjuka på G igen. Victor vaknade och va lessen och gick runt här som en osalig ande och efter en stund så mycket riktigt spydde han.. Suck. Kanske bara va nåt som skulle upp?? Han somnade efter en stund igen men vaknade och va lessen.. Spytt ner sängen. Tack så mycket. Som tur var så tog Mike sängen och jag barnet. Efter tvätt och ny pysse så var vår son som ny. Lekte, busade, skrattade och stojade. Ville inte sova och verkade faktiskt inte trött alls. Konstigt. Klockan 1 fick jag nog, gjorde en flaska och släckte ner hela huset och la han mellan oss. Han åt välling och somnade. 1.15 tyckte mamman i huset att det var lite trångt på hennes sida i sängen så hon bar in barnet till sin egen säng. Puh! Klockan 7.30 gick gong gongen igen. "Vaaaaken" O herre gud va trött jag va, men lillen ville upp! Han va pigg! Inge magsjuka här inte men vi hade honom hemma idag iallafall utifall det skulle bli nå mer men det har varit lugnt idag! Tack Lisa på jobbet för hjälpen idag!  Imorgon ska Lillen få gå på dagis och leka av sej lite.


Välkommen min kompis som kom och ska bo med mej en vecka! Verkligen.. Välkommen...

Av Tessan - 9 mars 2009 21:36

Är det TIIIIIIIIIIIIISDAG!! Äntligen!

Av Tessan - 7 mars 2009 23:34

Har varit ute och ätit på thai, gott.. Gick sen på marianns men där va de inte så trevliga så vi gick vidare utan att beställa nåt.. Gick till Harrys och där visade de andra chansen på storbild! Kanon! Efter tio va det 2 för 1! Kanoners! Åkte taxi hem nu.. Är hemma och ska snart sova.. Tack för en trevlig kväll! Å va jag saknar Virre.. Imorgon kommer han äntligen hem igen! Älskade lilla plutt!

Av Tessan - 6 mars 2009 21:50

Det som är det enda som är tråkigt med att vara ledig i tre vardagar är att då måste man jobba helg. Jag tycker inte illa om att jobba helg, gör det mer än gärna faktiskt. Men...Efter att ha varit ledig i tre dagar och haft Virre hemma de dagarna så blir det så himla tomt när han åkt till mormor för helgen.. Sitter här i soffan nu och skulle vilja gå in till hans säng och titta till honom och stryka honom över kinden, tala om hur mycket vi älskar honom.. Han fattas mej, speciellt efter att vi setat ihop flera dagar och haft det så mysigt. Skönt o få gå o jobba imorn o få annat å tänka på.. Men när vi sitter här hemma i soffan så känns det så himla tomt..

Presentation

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7
8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

RSS

sök


Ovido - Quiz & Flashcards