Alla inlägg under februari 2009

Av Tessan - 13 februari 2009 12:28

Vet inte om eller när han ska få flytta hem till oss, lite förhandling kvarstår.. Men japp! -Han ska få heta Sture!

Av Tessan - 12 februari 2009 23:00

Har precis sett Dark Knight och tyckte den var jättebra. Över förväntan. Tror inte Mike tyckte det, han andades tungt emellanåt (sov). Känns synd och tråkigt att man aldrig mer får se nåt nytt med Heath Ledger av förklarlig anledning, tycker han är/var en superskådis och har bara gjort bra roller..


Nu är det NattiNatti, med hopp om en natt utan fler än ett avbrott..


-See ya!

Av Tessan - 11 februari 2009 21:19

Det händer grejer i falun vill jag lova! Vi var nere på stan idag för att hämta ut meducin till Lillen och när jag skulle åka upp i rulltrappan till apoteket så hade de nån stor kamera och massa folk där och det var ett himla röj. Jag trängde mej förbi och åkte upp och då ropade någon bakom mej på en tjej som tydligen hette Sofia att hon skulle ta ner tidningen saktare.. Framför mej stod en blond tjej i jeans och nån röd fleecejacka och jag såg först inte riktigt vem det var men när vi kom upp så vände hon sej om och jag såg att det var Miss Postkodlotteriet, Sofia Rågenklint! Häftigt tänkte jag och blev såklart lite nyfis, vad håller de på med???? Inne på apoteket såg jag genom fönstret att hon kom upp och ner ur rulltrappan flera gånger så jag antog att de spelade in nån form av reklamfilm eller så.. När jag kollade ut nästa gång så stod Mr VemVillBliPostkodmiljonär Himself där utanför!!! Rickard! Coolt! -Ta betalt nu så jag kan gå ut och vara nyfiken!! När jag kom ut så fick man inte åka i rullen så jag väntade.. Man kan iofs gå en annan väg men det går ju inte när det vankas kändisar i stan! Jag åkte ner och då såg jag han igen! Svårt och missa då han antagligen var det längsta killen i den gallerian. Han gick omkring och såg lite otålig ut medans Sofia fick åka upp och ner gång på gång. När man ser nån på teve så ofta som jag har sett VemVillBliPostkodmiljonär så känns det ju nästan som man är lite bekanta så jag hade faktiskt god lust att heja på honom. Han hade nog hejat tillbaka, han såg snäll ut. Väldigt smal och lång, fast snäll. Jag gick och kollade om Mike var klar med det han gjorde sen smet jag tillbaka och kikade lite till, kändisbesatt som man är, hehe.. Tänkte skriva kändiskåt men det ordet skulle nog inte mamma gilla, men ja det är det jag är. När jag kom dit igen så åkte jag upp för rulltrappan när de var klara med tagningen och då stog Rickard alldeles vid trappan och när jag vände på vagnen för att få med Virre upp så tittade Rickard ner i vagnen och flörtade till åt Victor!

Vi gick och åt på Sibylla sen åkte vi hem. Är väldigt nöjd med våran kändis-sightseeing idag!


Fick lovorde på dagis igår om våran lilla gosse! De tycker att han är så rolig att ha där och han är så duktig med allt! Sovning, ätning, vill vara ute och aldrig nåt gnäll. De tycker att han är trygg och lugn och alldeles underbar! Ja, det var faktiskt ordet han använde, UNDERBAR! Det värmer två föräldrahjärtan att höra! Och de har ju helt rätt! Han är ju faktiskt det, HELT UNDERBAR!!

Av Tessan - 9 februari 2009 12:30

Gode Gud, vad är klockan? Över två.. Jag har somnat från tv:n igen.. Men tack för filmen, den var bra..


Tack ska du ha, Herre, Jarl Kulle beundrar jag.. Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag..


Tusen tack, för att lunchkön var så kort idag för då hann jag springa och köpa skorna som jag ville ha.. Tack ska du ha, Herre, dom passar mig riktigt bra..

Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag..


Jag blev också glad för lappen från vår nya närbutik.. Där du gav mig tips om extrapris på kaffe..

Varje dag sker små under.. Men så lätt det är att ta dem för givna, så lätt, att sitta nöjd och bara ta..Tack ska du ha, Herre för allt jag har fått idag... Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag...


Gode Gud, det är sent nu.. Snart halv 3, Men hurra det är lördag imorrn, och jag kan sova hela dan' Tack ska du ha, Herre nu släcker vi du och jag.. Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag..

Av Tessan - 9 februari 2009 08:59

Igår hade jag och Virre en av dom mysigaste dagarna tillsammans sen han föddes tror jag! Han var på strålande humör från det han vaknade tills han somnade i princip! När vi tittade ut på morgonen så hade det ju kommit massa snö och pappa var trött så vi gick ut och skottade lite snö, grävde fram bilen och åkte pulka. Pappa kom ut och hjälpte oss efter en stund.Sen åkte han till jobbet och vi var kvar ute en stund. När det var lunchdax gick vi in, Virre åt biffstroganoff och mamma åt "kakka".. Eller fast det var ett hårt tacoskal med fyllning fast den lille tyckte väl det såg ut som macka kanske?! Han var iaf mer intresserad av den än det som låg på hans tallrik så vi delade. Sen skrotade vi runt lite här hemma, såg på drömkåken och sen hämtade vi Svante och tutten och Virre var redo att sova. Jag satte ner honom i sängen och han satt och grejade med täcket lite så jag smet ut. När jag tittade in nästa gång så låg han och sov. Plutten. Det brukan väldigt sällan hända hemma att han bara somnar sådär. Han sov i 2 timmar men va väldigt hostig stackarn, att det aldrig ger sej, fast det är klart vi hade ju varit ute och röjt i flera timmar innan. När han vaknade åt vi mellis och sen gick vi ut igen, för nu hade plogbilen varit här så vi fick lov o skotta bort vallen som han hade gjort. Fasen va skönt med hus, och få va tvungen att gå ut och göra nåt. Annars är det så lätt att bli sittandes inne. Vi åkte lite till pulka sen kom pappa hem. Jag var bjuden på ljusparty hos en tjej som bor här breve så jag gick dit en snabbis, fanns mycket fint och mycket som jag skulle vilja ha men guuuuud va dyrt allt var. Synd! När jag kom hem efter en timme så hade pappa och Virre det lika mysigt som vi hade haft det under dagen. Körde traktor och sånt som grabbar gör.

Inga problem med läggning, fast det är det ju sällan nuförtiden men det var ett trevligt sätt att knyta ihop dagen på.


Nu ska vi snart göra oss redo för jobb och dagis, synd att man inte kan vara hemma och ha det så där mysigt jämt, för vi har verkligen fått världens goaste unge! Kramig, pratig, busig och framförallt glad jämt numer! Allt slit med sovning, läggning, och mat har inte varit förgäves, det har varit värt varenda frustrerad minut!


Ibland sköljer det över mej hur stor kärlek jag känner för våran son. Blir liksom lite tårig i ögonen och helt överväldigad över hur underbar en liten parvel kan vara! Och hur mycket det betyder när han springer emot mej med armarna uppe och bara vill kramas!

-Det här MÅSTE vara meningen med livet!

Av Tessan - 7 februari 2009 14:38

Lördag idag! Har varit ute i flera timmar men Lillen och provat min nya skiddress som jag köpte på 70% rea häromdagen. Ett mycket bra köp får jag lov att konstatera. Pulsade iofs i snö med barnvagn men den verkade varm även när jag bara lekte. liten sover tungt nu och när han vaknar så ska han få bada i sin nya badbalja som är så stor att man antagligen kan bada en ponny i den. Kul för honom. Och enklare för mamma ;-)


Efter att knappt ha rört en dator mer än den på jobbet på en hel vecka typ så känner jag att det står ganska still på vad jag ska skriva. Ska gå å ta mej en kopp kaffe och se om det är nåt vettigt på teve att se.. Typ Top model eller Pam on the loose.. Hihi!


Återkommer säkert lite senare när jag tröttnat på teven.. -So Long!


Ååå eller jo, måste berätta! Jag hade glömt att kolla om jag kunde ta ledigt i torsdags för min mormor hade ärende till falun då så min morbror skulle skjutsa henne och de ville kanske hälsa på oss och träffa Virre, men som sagt jag hade glömt bort det helt så jag tänkte att det var väl som det var då.. Men i torsdags på jobbet så tittade jag mot ingången och blev så glad att jag nästan började gråta när jag såg min mormor komma in i butiken med min morbror! Älskade lilla mormor! Så himla kul och se henne! Detta lyste upp hela min torsdag! Tack Roger!

Av Tessan - 2 februari 2009 15:33

Så här ser det ut hemma hos oss: På morgonen är det nån som ligger och drar sej till klockan är 9.30 varje dag... Släpper man honom utan tillsyn i 5 sekunder så klättrar han.. Öööverallt! Han STÅR på bordet i köket när jag kommer in. Hur ska jag få honom att fatta att man faktiskt KAN ramla ner?? Han bara skrattar ju åt mej!

Av Tessan - 2 februari 2009 15:25

Jag vill åka utomlands!! Lite sol, lite värme, bara hänga med familjen! Låter härligt va?!

Ovido - Quiz & Flashcards