Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Tessan - 21 januari 2011 17:18

När en väldigt väldigt gammal människa bara sover och sover, så är de oftast på väg mot döden.


När en väldigt väldigt liten människa bara sover och sover så är de på väg mot livet.

Av Tessan - 21 januari 2011 15:53

  


Ååååh är hon inte söt?!


När hon börjar sova ordentligt på nätterna blir hon om möjligt ännu sötare!

Av Tessan - 21 januari 2011 11:10

Hur många dagar är "några dagar"??


Alltså det här med amning är inte kul. Jo om det funkar felfritt kanske, men på riktigt, hur många gäller det?

Jag har haft så ont nu sen Kajsa kom och alla säger att såren och det onda ger sej inom några dagar. Men hur många dagar är det egentligen? 3, 5, 10, 35??

Hon är ju nu en vecka och jag har så ont i ena bröstet att jag håller på å klämmer ihjäl henne när hon får tag. Vilket gör att hon släpper, jag slappnar av och hon måste börja om. Precis som med Virre. Att hon sen är ett matvrak och äter äter äter gör inte saken bättre.

Jag har redan varit tvungen att ge henne tillägg för att göra henne nöjd. Thank God att det inte var några som helst problem med flaska.


Jag känner mej mycket mer avslappnad i det här med amningen den här gången till skillnad från med Virre. Jag vet liksom att hon överlever även om det inte riktigt funkar, det gjorde ju han. Jag tänkte verkligen att det skulle funka den här gången. Men hon äter ihjäl mej. Jag har så ont.  Jag tänkte jag skulle vara en sån där mamma som liksom "slänger till" ungen till bröstet, ammar och sitter avslappnat med en kaffemugg i handen. Jag sket en lök, det är ljusår bort.


Så nu är min fråga till er. Hur lång tid tog det för er innan det onda och eventuella sår gav sej? Finns det hopp om att fortsätta? Är jag bara inte gjord för att amma??


Om några dagar är så här lång tid och kansk ännu längre, så ska jag köra med det när jag bara ska äta några godisar också.


Ovido - Quiz & Flashcards