Alla inlägg under november 2009

Av Tessan - 8 november 2009 13:08

Jag va och fika med min kompis i torsdags. Zlatan heter han, ni känner nog till honom. Vi gick på Waynes och jag drack en latte och han tog en iskaffe. Han sa han va i form. Bra form. Han skulle hänga med familjen på fredagen först bara.  Och det såg så ut. Han är grym. Vilken klack. Barca vann, inte helt oväntat.


Vi ska nog fika igen i veckan. Zlatan ville det..

Av Tessan - 6 november 2009 14:23

Håller på med en annons på Sigge och Anita.. Det är inte lätt, jag vill ju verkligen att de ska hamna hos någon som kommer ta mycket väl hand om dom. Det är ju lite som mina bebisar även om jag ibland är sugen på att kasta ut dom.. Särskilt när de tex klättrar på nya matsalsstolarna som är i skinn, när de klättrar i spetsgardinen i köket eller välter blomkrukorna i köksfönstret. För att inte tala om när de anfaller mitt ben när jag ska gå upp och kissa på natten.. Det är såna stunder jag måste tänka på nu. Inte när de är mysiga och ligger på Micke och sover eller hur de spinner när de diar, eller hur glad Virre är när han får leka med dom.. Usch detta är ju jobbigt.. Men man kan inte ha tre katter.. Det är två för mycket, när man ska resa bort är det tre för mycket.. Blä!

Av Tessan - 6 november 2009 11:14

Trodde ju att det skulle bli snökaos nu men istället så regnar det bort och slaskar.. Trökigt.. Funderade på att åka o bada med Virre idag när jag är ledig men vet inte om jag örkä! Blir nog o baka lite istället.. Det gillar han också.. Får bli en pysseldag idag.. Kanske rör ihop lite trolldeg till Lillen..


Ska lägga ut annons på kissarna på blocket idag också. Det måste bli av nu. De måste flytta.. Tyvärr..

Av Tessan - 5 november 2009 09:04

Det snöade lite smått när jag gick imorse. Det låg lite snö på soptunnan..


Har Mumrik sagt Hejdå för iår?? Det återstår att se. Är det vitt imorgon så vet vi ju absolut..

Av Tessan - 5 november 2009 08:56

Har precis läst "mammabloggen" på DT och jag längtar till söndag när vi får se vilka mammorna väljer! Ulrica bara MÅSTE ju välja FotbollsLasse! Den andra är ju så smörig och blä så man måste ha skämskudde!

Madde ska välja Anders för de verkar ha kul ihop!

Att Helena antagligen väljer Oskar är ju ingen nyhet.. Det är vad jag tror iallafall..


Känner lite för Ulrica, hon verkar vara en sån som jag. Väldigt känslosam, men sprallig. Tycker synd om henne inför valet nu. Hon måste ha valt Lasse! Hon måste ha sett igenom allt fjoll den andra har hållt på med. När han frågade hennes föräldrar hur man bäst imponerade på henne.. Det är väl inte så att man ska imponera hela livet, de ska ju trivas tillsammans i vardagen utan att en människa ska behöva impa hela tiden. Visst ska man hitta på nåt kul och nytt emellanåt men inte försöka vara någon man inte är bara för att impa! Nä VÄLJ LASSE!!

Av Tessan - 4 november 2009 18:10

Igår hade jag onsdag och idag har jag torsdag. Dagvillan brukar ju rätta till sej efter en dag men den här veckan ligger jag verkligen en dag före hela tiden. Jaja, iallafall så är onsdagar och torsdagar mina favvo tevedagar för då är det ingenting som jag "måste" se! Hinner alltså göra en maaassa annat!!

Av Tessan - 4 november 2009 08:54

Vi tog oss en liten sovis idag, härligt! Lillen sov redan när jag kom hem från jobbet igår och sen vaknade han till vid klockan 6 och fick morgonvälling. Sen somnade han mellan oss och vi sov till 8.33 Å så skönt det var!


Igår fick jag mitt armband som jag har beställt.. En aning besviken kände jag mej när jag öppnade paketet.. Hmm, såg det verkligen ut så här?? Var det inte svart?? Kan jag ha sett så fel? Satte igång letandet på datorn för att hitta på bilden på armbandet jag beställde..  


Ja det var väl det jag tyckte.. Det VAR svart!

  


De ser inte direkt lika ut kan jag tycka.. Jag vill ha det som jag beställde. Det här kommer jag nog inte använda.


Nu ska vi koka ägg, byta bajsblöja, sen äta frukost. Sen till dagis, jobb och det är full rulle på dagen igen! Klippte till en tuff tisha på jobbet igår som jag nog ska ha idag. Med en döskalle på.. Öh, inte min grej alls, men det kan ju bli!

Av Tessan - 2 november 2009 14:03

Åå nu kollade jag på "smygtittaklippen" av desperate inför imorgon och längtar ännu mer!!

Presentation

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

RSS

sök


Ovido - Quiz & Flashcards