Alla inlägg under juli 2009

Av Tessan - 10 juli 2009 22:33

Fredag kväll.. Sista vardagen på årets semester. På måndag väntar jobb igen. Känns roligt men jag har dagisångest, efter två veckor tillsammans med virre så är han supermammig och det gör ju mej supervirrig.. Eller va man ska säga.. Sen ska han byta dagis igen efter tre veckor.. Villket gör mej mer nervös.. Han ska alltså inte tillbaka till sitt vanliga dagis igen.. Nånsin.. Tänk om han kommer sakna dom där.. Det gör att jag får jättedåligt samvete..

Av Tessan - 10 juli 2009 14:45

Nyfiken i en strut, öppna locket så tittar han ut!

Yes

Av Tessan - 9 juli 2009 23:19

Nu har jag bestämt mej! Idag har vi varit på 75 års kalas! Grattis Farmor! Vi fick smörgåstårta o fika! Trevligt o träffa lite släkt även om den är väldigt liten. Tyvärr va inte min bror och mina kusiner med men dom får vi väl se till o träffa en annan gång. Va på dollar efteråt och handlade schampo och sånt som dom har billigt där. Snålfia jag! Nu ska jag säga godnatt, kissen ligger här breve och väntar. Hon är så knäpp. Hon är ju tokgosig och ska stångas och slickas på hakan och ansiktet på mej hela tiden. Tror att det är för att hon tycker om mej så det är ju mysigt men mitt i allt så tror jag att hon blir så övergosig för då sätter hon tänderna i hakan på mej och sitter fast. Alltså inge hårt men hon nyper sej kvar liksom.. Konstig katt..

Av Tessan - 8 juli 2009 23:17

Visst e vi fina!

Av Tessan - 8 juli 2009 23:08

Åka bilen träffa apor pussa getter pussa getter pussa getter äta glass leka militär sova lite åka flottfärd sova tält bada kolla fiskar pussa apa köra bil rida ponny titta på apor apor leker ramla springa runt jaga getter kolla karusell äta mat hamburgare mums vinna choklad gå på ikea åka bilen hemma igen

Oj

Av Tessan - 8 juli 2009 21:51

Va mycket folk! Men hur kan alla movsen? Jag skulle inte kunna..  Men det såg häftigt ut!

Av Tessan - 8 juli 2009 11:34

Satt och tittade på Michael Jacksons ceremoni. Det var ju fint. Men gud va Mariah Carey är dålig. Jag som hade henne som idol en kort period i 15 årsåldern. Tycker hon gör sej till och det ser ut som hennes ena arm fått eget liv och försöker rymma från resten av kroppen. Ser fjantigt och tillgjort ut.

Resten var inget att klaga på. Brooke Shields tal till MJ var rörande och även jag fick en tår i ögat. När sedan MJs dotter sa sina rader tryckte det i halsen. Stackars barn.


Själv hade jag ingen särskild känsla för MJ, tyckte han har gjort mycket bra musik och var en enorm artist men inte min idol. Min första tanke när jag fick reda på att han gått bort gick till min storebror som hade honom som idol när vi var yngre om inte fortfarande. Tror han e ok.. Jag kan inte påstå att jag sörjer, men det är ju lite konstigt MJ är ju en sån ikon som alltid funnits och som man på nåt sätt tog för givet att han alltid skulle finnas.. Men livet tar slut för oss alla. Förr eller senare.


Kanske är det fler med mej som ser på MJ på ett annat sätt nu?! Han var faktisk ingen robot, han var en person en människa. Han älskade sin familj och sina barn precis som vi andra. Han bajsade han som alla andra. Han var bara mer utsatt för elakt skvaller, var en lätt måltavla för anklagelser pga sina pengar. Men han var bara en människa. En bra sån tror jag. Synd att det gick så långt med vissa saker bara. Hoppas han får vila i lugn och ro nu.


Ta vara på varandra. Säg hellre Jag älskar dej en gång extra än inte alls..

Av Tessan - 7 juli 2009 23:57

Smyger in.... Smyger ut....

Ovido - Quiz & Flashcards