Alla inlägg under juni 2009

Av Tessan - 9 juni 2009 10:30

Victor tar en stol, drar den så nära kylskåpet som möjligt, klättrar upp och står sen där så länge han får och säger Keki..

Av Tessan - 8 juni 2009 22:11

Höll på å vela hela dagen om jag skulle åka eller inte. Orkade egentligen inte men mormor fyllde 85 igår och ville verkligen träffa henne så jag tog mej i kragen efter Virre hade sovit. Vi kom iväg sent och jag tänkte att nu är han väl trött o grinig. Men Nej! Mormor blev jätteglad när vi kom och Virre var på ett strålande humör! Fikade, busade, skrattade och röjde runt! Det var supertrevigt och ibland ångrar jag lite att jag inte bor i säter.


Vid 18 tiden ungefär tyckte Virre det var dax o åka hem, han la sej och gosa i mitt knä och ögonen gick i kors på honom. Han somnade ovaggad i bilen och efter lite trix när vi kom hem så fortsatte han sova.

-Jag är glad att jag åkte! Och jag vet att det var mycket uppskattat! Känns skönt! Love You mormor!


I morse var familjen J/K och köpte en gräsklippare! Vi är därmed ett steg närmare till att vara vuxna! Den dagen Familjen J/K är Familjen K anser jag oss vara helt vuxna. Hehe!

Av Tessan - 6 juni 2009 21:23

Kände att det skulle vara skönt att vara lite ensam ikväll. Mike är på Harrys och kollar på fotboll med grabbarna. Skulle få lite gjort hemma och mysa lite. Nu vet jag inte vad jag känner. Är iofs hemma själv förutom virre fast han sover ju.. Men det tog lång tid och få han o sova som vanligt. Ville inte. Blev på lite dåligt humör av det och väntar ju bara på natten som kommer, den lär väl bli som de andra sista nätterna.


Sitter här själv nu och äter sockerkaka och dricker saft. Är sugen på nåt annat gott men vet inte vad och har inte så mycket gott hemma. Vill inte ha mer sockerkaka iallafall. Kollar på Sverigematchen och det kunde man väl ge sej på att när jag väl börjar kolla så ligger sverige under. Måste dom vinna eller? Ser kört ut just nu tycker jag.


Skulle vilja ha nån hemma här, men bara för sällskapet, är inte så pratsjuk, vill mest bara sitta och vara. Känns lite tungt det mesta nu tycker jag men det är väl sömnbristen som visar sej kan jag tro.


På tisdag ska jag till Martin och färga om håret. Kändes lite pinsamt att prata med honom men han tog det bra och tyckte det var bra att jag sa till. Han skulle fixa mej. Han är snall Martin, min nya kompis. Han har en fin bil. En ny SVART bil, hehe!


Mamma ska måla om huset. Suck. Jag vill att det ska vara vitt men hon tycker det ska vaa grått av nån anledning. Tänk igenom det här noga en gång till mamma innan ni gör nåt. Och om ni gör nåt så snälla! Ta den ljusa!


Kom igen nu Sverige! Inte för att jag bryr mej särskilt mycket men gör lite mål nu då.. Kanske tittar på Sex and The City filmen istället.. 

Av Tessan - 6 juni 2009 16:18

Falukalaset i stan. Trevligt. Men allt är inte så trevligt. Dessa jäkla försäljare eller vad man kallar dom.. Hade 30 minuters rast igår. På den tiden ska jag hinna äta lunch, hämta min bilnyckel hos min sambo och byta en tröja. Går så långt in på gatan jag bara kan.

-Hej Fröken säjer en kille som antagligen tycker att han är såå charmig och tycker han kan prata omkull mej till att byta till comviq. -Hej, säger jag. -Ringer du med Comviq idag? Frågar han. -Nä, jag ringer med Halebop och är nöjd med det. Där borde konversationen varit över.  Istället springer killen efter mej. -Jag har inte tid, jag har bara 30 minuters lunch och ska hinna massa saker. Jag VILL HA mitt Halebop! -Men jag ska erbjuda nåt som gör att du sparar in pengarna på din lunch! Där tappar jag tålamodet. Jag går därifrån. Låt mej vara!


-Har Ni Viasat hemma??

-Här, ta en röstsedel från Folkpartiet!

-Jordgubbar! Fiina jordgubbar!

-Här får du en lapp från centerpartiet!

-En lapp från sossarna!


Men jag ser er! Om jag är intresserad så kommer jag till er! Om jag är sugen på jordgubbar så köper jag, jag lovar! Ok ni kan fråga men säjer man nej tack så snälla!! Jag vet att ni går på provision men det ger er väl ingen rätt att vara så jävla dryga! Skulle aldrig stanna vid en av er även om jag SKULLE VILJA HA Comviq. Jag vet att ni inte säljer på mej det för att det ska bli billigt för mej. Ni gör det för eran lön. Det förstår jag, men snälla respektera ett -Nej, tack. Jag har aldrig varit otrevlig och tänker inte vara men jag tycker att tjat är väldigt otrevligt från er sida!

Av Tessan - 6 juni 2009 13:01

Hemma hos mamma, min fristad. Ska dricka kaffe, prata skit och bara njuta av lite avlastning med Lillen, Hehe..


Grattis Sverige idag förresten!


See you later!

Av Tessan - 6 juni 2009 09:48

Ännu en helvetesnatt. Men vi fick sova lite längre än vanligt nu på morgonen och killen vaknade glad och busig.. - då är nattens helvete konstigt nog som bortblåst..

Av Tessan - 3 juni 2009 18:59

När jag skulle hämta Virre på dagis åkte jag längs sjön här. Först började massa bilar stanna för en ankmamma med massa ungar gick över vägen. Sen var det vägarbete längre fram så man fick köra sakta och det var kö åt båda hållen. Rätt var det var så var det redan kört. Jag körde ihop med en mötande bil. Visste inte vad jag skulle göra, men jag körde in till vägkanten fast det var jättetrångt. Folk blev säkert jätteirriterade men jag va ju alldeles skakis och visste inte om jag fick åka nånstans. Jag körde fram lite och väntade och den andra bilen kom tillbaka. Jag var livrädd att få världens utskällning av den som jag krockat med. -Det var ju inte meningen! Det klev ur en kvinna som kom och frågade hur jag mådde och jag måste nog erkänna att jag var skapligt chockad. Helt skakis och tårarna kom automatiskt. Det var bara backspeglarna som var trasiga på båda bilarna och vi alla mådde bra. Vi bytte nummer, men kom inte riktigt fram till vems fel det var. Hon var för nära och jag väjde inte som jag borde gjort och som alla andra bilar gjorde. Kommer faktiskt inte ihåg vad som hände alldeles innan. Jag höll inte på med mobilen och jag höll inte på med nåt annat. Vi körde sakta. -Hur kunde det bli såhär??


Ringde gråtandes till Micke och berättade vad som hänt. -Bli inte arg, var det första jag sa. Och det blev han inte. Inte alls. Bara rädd att jag inte va ok. Men det är jag. Rädd bara att det ska bli nå strul eller så av det..


Kvinnan ringde mej sen och frågade hur jag mådde. Hon var orolig eftersom hon hade sett på mej hur dåligt jag mådde alldeles efter. Det va snällt. Vi kom fortfarande inte fram till vems felet var. Men jag känner mej skyldig.. Å andra sidan, det gjorde hon oxå..


Ont i huvet nu och känner mej tung i kroppen.. Tyckte det här va riktigt otäckt, tänk dom som krockar i full fart mitt på varann..

Av Tessan - 3 juni 2009 15:02

Hehe! Jag gillar överraskningar men undrar hur man skulle reagera..


Stackarn..

Presentation

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Bloggar jag följer

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kategorier

RSS

sök


Ovido - Quiz & Flashcards