Alla inlägg under april 2009

Av Tessan - 7 april 2009 21:43

Vaknade en liten plutt.


En puss en kram, Svante, tutten och en sång så sov han igen.. Min lilla skrutt, drömde du en otäck dröm kanske?? Vad rör sej i ditt lilla huvud??

Av Tessan - 7 april 2009 21:01

Denna Wanja eller vad hon heter, varför är det sån häxjakt på henne?? Jag fattar ingenting. Är jag helt lost då eller???

Av Tessan - 7 april 2009 20:42

Vilken kanal jag än slår på på teven så blir det precis reklam. Hur gör dom??


Kom hem för en stund sen, Virre sover, Mike åkt till jobbet och fixat lite och jag sitter här och fläskar Ballerina! Såå gott!! Fast jag tycker underkexet ska vara vitt oxå, inte choklad! Ska gå ner och slänga i en maskin med tvätt, sen blir det soffläge! Ska ta ett kort på mina nya skor! Så fina men när ska jag använda dom?? Måste fundera över det inköpet innan jag använder dom!

Av Tessan - 3 april 2009 21:03

Jobbat hela dagen idag, slutade 17 men passade på att smita lite tidigare så jag kunde hämta VirreBoy på dagis innan de kastade ut honom. Snacka om att vi har fått en riktig ute kille. Han älskar att vara ute och leka. De hade varit ute och lekt hela eftermiddan på dagis och när vi kom hem stog han o grina vid ytterdörren i 10 minuter och bara ville ut. När han fick se maten jag ordnat till honom ångrade han sej och gick väl med på att äta. Nu sover han och jag o Love tittar på hockey på teve, eller ja, han tittar, jag tittar ibland, typ när de slåss..


Har varit en bra dag på jobbet idag, jag tror jag har varit trevlig. Det verkar som det märks på folk direkt det blir fint väder, alla blir liksom lite extra trevliga. Har haft så många trevliga kunder idag. Och så mina supergoa jobbarkompisar såklart! Har beslutsångest angående toppen vi fick häromdagen. Den är sååå fin! Precis min stil och den satt bra oxå. Det tråkiga med den är att den är så speciell att den liksom inte går att använda till vardags bara så där. Blir nog nån utekväll framöver och kanske någon lördag på jobbet, men sen då?? Sen har ju alla sett den och har jag den fler gånger så vet ju folk att jag använt den förut, man kommer liksom ihåg den om man sett den. Ska sätta in en bild på den imorgon när jag bestämt mej.. Å vi har fått in såå himla mycket fina vår och sommarkläder!! Massa fina klänningar, toppar och jeans! Skulle antagligen kunnat handla ihjäl mej om jag varit ekonomiskt oberoende, men det är man ju tyvärr inte. Och man behöver ju inte ha hur mycket kläder som helst.. Eller behöver man det?? Jag är beredd att ha fel i den frågan. Men ni måste kolla in JC i falun! Eller JC i den staden ni bor. -Det är där det händer! Det är där sommarens skönaste kläder finns!


Häromdagen var ju jag och Virre ute och åkte lite! Skulle åka till kupolen tänkte jag så vi satte oss i bilen och åkte! Halvvägs dit ångrade jag mej och tänkte att va fasen ska vi dit och göra när det är strålande sol ute?! Dit kan man åka när det regnar! Så vi styrde kosan mot säter! Huj, det va länge sen så jag hittade knappt dit! Ringde min gamla polare Maria som precis hade fått en liten bebis sist jag träffade henne på BB. Nu var gossen Erik ett halvår!! Oj va tiden går. Det var iaf väldigt trevligt att hälsa på dom och se huset som de köpte för ungefär 2 år sen, skäms på mej. Virre tyckte om Erik jättemycket. Han klappade och kramade och pussade på honom. Några gånger såg det ut som han tänkte ta han runt halsen och kramandes bära iväg honom. Han lyckades inte som tur var.

Sen åkte vi hem till min mormor och hälsade på. Hon blev väldigt glad över vårt besök och Virre rensade fruktskålen och åt några kex. Sen röjde han! Öööverallt! Upp och ner, fram och tillbaka. Tror aldrig jag sett min mormor skratta så gott som hon gjorde när Virre helt utan förvarning skulle visa hur stark han var! Han spände sej och tog i så han va helt röd i ansiktet! Det va en syn det! En stark unge och en mormor som skrattade så hon knappt kunde andas! Å vad jag älskar dom båda!

 Virre talade sen om att han ville åka hem. Tog på sej skorna och sa åa beijl, brrr.. Tolkade det som att vi hade hälsat på färdigt.


Bara ett besök på åsen kvar! Fiskade upp Mitt Å på Willys och drog dit! Drack kaffe, barnen lekte, bråkade lite om vagnar och gosedjur men alla var sams innan vi åkte! Wimla o Virre sprang runt och ropade efter sina pappor. Helt i onödan för vi talade ju faktiskt om att en av dom var i garaget och en i falun. Det struntade dom i. Dom fortsatte ropa! Jag och Mitt Å drack kaffe och pratade såklart massa skit! Det är det vi är bäst på! Hehe! Vi ska upp till Idre samtidigt i påsk! Kul!! Hon hade lagt ut en bild på mej på sin blogg... Tack, nu fick jag verkligen se att jag faktiskt är vitast i europa! Måste sola!

Det var i allafall väldigt trevligt, måste hälsa på dom oftare.. Love u, Åsen!


Jag hade faktiskt kameran med mej hela dagen!! Synd bara att jag glömde det så den låg kvar i väskan! Inga kort.. Blää!


Imorgon är det dax för jobb igen. Mamma hämtar Virre. Blir sådär tomt igen. Suck. Gäller att hålla sej sysselsatt så går tiden fort. Blir inge vin den här helgen, ska viiila! Hoppas det underbara vädret håller i sej!


Morgontrötta!!!

Av Tessan - 1 april 2009 23:51

Ja det ska jag för just nu är jag för trött och ligger redan i sängen. Har ont i ryggen efter två timmars kämpande med en liten kille som va stuptrött men som vägrade sova i sin säng. Men jag och Virre har haft en mycket trevlig och mysig dag tillsammans! Skriver mer om det imorgon!Är riktigt nyfiken på toppen som vi fått till jobbet idag! Jag har sagt sen länge att jag skulle ha den efter att ha sett den på boarden men den var tydligen ÄNNU snyggare än vi trott från början. Me längtar tills jag får se den och ta med den hem till sitt nya hem!

Ovido - Quiz & Flashcards