Alla inlägg den 30 april 2009

Av Tessan - 30 april 2009 22:14

Jag o darling sitter i soffan och slötittar på tv med en filt runt mej, klappar katten, äter chips, han dricker en öl och själv har jag tagit mej en cider.. Lille skutt har somnat, va jättetrött, han höll på å somna på uteplatsen när han satt o gosa med micke men det är ju livsfarligt, då måste man hitta på nå bus. Han fick va uppe längre idag, jag tycker det är viktigt att han nån gång ibland får vara uppe med oss tills han nästan somnar själv bara för att han ska få känna att han får vara med. Vi är ju en familj och vår familj är inget utan honom, så när det blir såna här myskvällar så kan han gott få vara uppe lite till..Jag känner att John Blund knackar på dörren men jag tänker nog inte öppna..-Inte riktigt än, det här va så mysigt..

Av Tessan - 30 april 2009 20:06

Sista april och vi har grillat. Sitter på min älskade uteplats med min älskade familj och har nyss ätit färdigt, bara virre som har en seg brödbit kvar som han gnager på.. Har inte bestämt oss för om vi ska gå ner o kika på brasan eller inte. Skönt att ta det som det kommer. Ska jobba imorgon, sköna pengar då 1 maj är en röd dag och lönen dubblas. Hoppas bara vi får många kunder så vi får mycket o göra! Hoppas ni alla får en trevlig valborgkväll!

Av Tessan - 30 april 2009 07:30

Blev ganska tidig morgon idag men det gör inget, killen är igång, full fart från början! Vädret som jag hade beställt till igår verkar va en dag försenat, typiskt! Man vill ju knappt gå å jobba när man kan vara ute o skrota en sån här fin dag. Tur att jag har ett roligt jobb! Nu blir det till och fixa frulle! See ya!

Ovido - Quiz & Flashcards