Alla inlägg under januari 2009

Av Tessan - 3 januari 2009 23:18

Idag har varit en lång dag. Har jobbat 9-16 och det har varit ganska mycket folk men dagen har känts ovanligt lång ändå. Klockan har gått sakta. Inte för att jag har längtat bort från jobbet men tiden stod liksom stilla ett tag. Victor var med mej på jobbet en liten stund tills mormor kom och hämtade honom. Jag tänkte att det skulle vara lugnt och ha honom där men ack vad jag bedrog mej. Tur att det var alldeles efter öppning han kom så det inte var nå folk alls där för han tyckte det var jättekul att springa runt och titta på allt och smita iväg från mej. När jag var lagomt svettig så kom mamma och hämtade honom och de åkte till gustafs och där är han kvar för att sova över tills imorgon. Jag och M har haft kvällen för oss själva och bara skrotat här hemma och setat i soffan och haft lite mys. Synd bara att det är så himla dåligt på teve på alla kanaler så det inte finns nåt bra alls att se!


Vi är sugna på att tapetsera om lite här hemma så vi har kollat tapeter på nätet. Ska åka runt i lite butiker och kolla vad som finns så får vi väl se vad det blir. Det ska handlas lite nya möbler också och fixas till lite här och där.


Känns lite bättre i munnen idag, behöver nog lugna ner mej lite för att det ska gå över helt. Stänga några dörrar och ta hand om mejsjälv. Ska planera in en solarietid framöver, jag är verkligen vitast i europa. Provade också snyggaste jeansen vi har i butiken idag men de passade inte på mej. Fasen jag fattar inte vad det är för fel på uppbyggnaden av min kropp. Jag är inte onormalt tjock och inte onormalt smal, men tamejtusan att jeans passar! Blir så less.. Jag får fortsätta gå i kjol och tunika och ha mina gamla jeans, bara å gilla läget! Hur går det med mina 100 situps om dagen då som jag skulle göra? Jo men visst serru, det går väl utmärkt så länge jag glömmer att göra dom, får man plattare mage av det, njaaae kanske inte, får fundera på det då..


Har varit till lägenheten idag oxå och gjort ett litet litet ryck, alla ryck är bra ryck, eller hur.. Skulle vänta på att M slutade jobbet och kunde inte vara kvar hos honom och vänta då det vankades kortväxt där.. Ooouh.. Åkte därifrån..


Nu är det dax för natti natti! funderar på om jag har nån ny rolig bild jag kan lägga ut.. Ska kolla det.


Ha det bäst sålänge, på återseende imorgon kanske!


------------------Ciao-----------------


Vilken skräll, det blev en bild på Lillen, har så fina bilder på hon från badet men de törs jag ju inte lägga ut här ifall det är nå snuskpellar som hittar på dom!

Av Tessan - 2 januari 2009 21:24

Livets bästa låt!

http://www.youtube.com/watch?v=9p_4UBpFn1M
Av Tessan - 2 januari 2009 21:10

I det nya huset och börjar så smått kunna kalla det för vårt nya hem! Det blev snabbt ordning i de väsentliga delarna, vårat sovrum, Virres rum, vardagsrum och kök. Men sen är det allt det där småskrotet som blir liggandes och man inte riktigt vet var man ska göra av dom.. Skönt att vi har källaren att lägga ner saker i medans vi funderar och kan ta upp lite i taget. Men när man lagomt börjar tycka att allt är fint och ser bra ut, då drar orkanen Victor fram och det är bara att börja städa på nytt.


Vi har inte städat ur lägenheten riktigt klart än och det ligger tyvärr över mej mer än jag önskar, men vi får ta det en dag när vi har tid. Skulle bara vara så himla skönt att kunna låsa där, få godkänt på städningen och lämna nyckeln och inte behöva bry sej mer om det. Men än är vi inte riktigt där.


Idag har vi jobbat och Virre har varit på sitt jobb/dagis. Det var bara han och en pojk till där idag så de har nog haft det lugnt och skönt kan jag tro. Bara skrotat runt och myst. Skulle vilja va en fluga på väggen där en dag och se hur han har det. Alltså, jag tvivlar ju inte på att han har det bra eller så men det skulle ändå vara himla kul. Hemma kan han ju vara så himla gnällig emellanåt men på dagis säger dom ju att han alltid är glad! Det är ju hur bra som helst! Imorgon ska han få åka på semester till mormor, vi ska jobba.


Nytt år, nya möjligheter, nya bekymmer.. Mitt nyårslöfte blir, även om jag tycker att nyårslöften är skitlöjliga, att försöka ta lite bättre hand om mejsjälv. Utvecklar inte det mer då det är så mycket som ingår i det, det räcker att jag vet vad som krävs. Punkt..


Veckans höjdpunkt: Det måste ändå vara bekräftelsen jag fått. Häftigt, frid i själen Behöver inte fundera, jag bara vet. Tack Kent!

Ovido - Quiz & Flashcards