Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Tessan - 12 januari 2009 15:10

Fast lillen har sovit snällt men nu vr det ju min tur. Fy va jag hatar magsjuka! Virre hade nån attack igår kväll och han skrek oavbrutet i cirka en timme. Bara å behålla lugnet och tacka för det tålamod man blivit tilldelad sej. Kollade på nån film och åt pizza sen och pizzan satte sej nog på tvären rejält. Blir inge mer pizza här på ett tag, oooouuuh! Men idag känner jag mej lite piggare fast jag är matt och lite rädd för att äta nåt. Virre är piggare men lite gnällig, fast det är klart han har ju varit inne sen i fredags få se om vi går ut en liten sväng sen..



Plusgrader, o så gott!! Nu är det snart sommar igen!! Längtar efter sol och värme! Undrar vad vi ska göra på semestern iår? Ett måste blir ju att åka på nån djurpark, Lillen älskar ju djur. Har lärt sej nu att kossan låter MUUUU! Haha! Visade honom med en mjukisko hur den lät och han härmade. Sen såg jag att han satt och pysslade med sina byggklossar och kom sen och visade mej en och sa MUUUU! Han hade minsann hittat en kossa på den han! Själv hade jag ingen aning om att det ens var bilder på klossarna, bara bokstäver. Men han kan han!


Har kollat på filmen från mitt värkarbete idag, vi trodde vi hade slarvat bort den men vi hittade den nu i flytten! Herre Gud vilken saftig bit jag var! Sååå tjock! Men jag såg ju ut att trivas i det, förutom att det gjorde jäkligt ont med några minuters mellanrum. Så kul att vi hittade den!

Av Tessan - 12 januari 2009 13:25

Å nu är jag oxå sjuuuuk...

Ovido - Quiz & Flashcards