Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Tessan - 21 maj 2008 13:02

Vilken helvetesnatt. V ville inte sova, det ville jag. vet inte vad jag ska ta mej till med, han är så bökig på kvällarna o nätterna. Inatt klockan 1 satt vi på köksgolvet o lekte med Ior. Kul.. Ska nog ändå ta o flytta in honom i hans eget rum snart så kanske det blir bättre, hoppas verkligen.


Hemma hos oss bor det för tillfället två kanonsnoriga näsor, jag bara väntar på att det ska bli tre, men jag hoppas innerligt att M slipper. Vi får ju vara hemma iaf men han måste ju gå till jobbet och det är ju drygt o stå å vara trevlig med denna förkylning. Jag försöker att inte pussa för mycket på honom men det är nog kört, han bor ju i denna bacillhärd! Och han har redan pussat på både mej o V så vi får vänta o se. Till helgen ska han åka bort skulle vara lagomt kul om han smittar J oxå så han tar hem det till sina små.


Ikväll är det väl dax för Perelli om jag har fattat det hela rätt. Heja Charlotte!! Läste att hon är storfavorit i nån omröstning, men det är väl antagligen såna som inte ringer o röstar som de har frågat. Kan tänka mej att nåt brögäng vinner iår igen. Tippar på en öststat. "Dom röstar ju baara på varann", svenskar är bra kålsupare, vilka röstar vi på då? Island, danmark, finland eller Norge kanske?? Eller nä ja just ja, när det var Elena som vann för Grekland så fick ju dom våran tolva om jag inte missminner mej. Bara en tillfällighet att hon är svensk, eller grekiska eller ja, för mej är hon svensk.


Idag kommer min mamma, hennes sambo och min mormor hit o ska få äta lite bacilltårta! Grattis på mej! Så roligt att dom tar med mormor, hon kan eller ja törs inte köra hit själv så hon åker med dom. Ser henne tyvärr inte så ofta, önskar jag gjorde det, ska skärpa mej. Hon är så förtjust i V, man ser hur det lyser i ögonen på henne när de ses. Min älskade gamla mormor! V sover nu hoppas han är lite gladare när han vaknar än han va innan han somnade. Han fick sej en alvedon och lite välling sen somnade han i min famn, ah njuter varje gång han gör det, det är så ljuvligt! Hoppas han får sova av sej lite förkylning, jobbigt o se honom när han inte är pigg och mår riktigt bra, jag kan ju inte hjälpa honom! Och inte får man torka snoret heller, han blir helt galen! Vill lära honom och snörvla men det enda vi har lyckats med är att lära honom hosta så det gör han ju hela tiden, haha. Inatt när han ville ha min uppmärksamhet så låg han o hostade säkert 20 gånger och tittade på mej o log. Svårt o hålla sej för skratt då även om man är trött som ett svin! Det är den underbara effekten våra barn har på oss!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards