Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Tessan - 19 maj 2008 11:38

I mitt liv ingår massa olika liv..

*Mitt

*M:s

*V¨:s

*Mitt o M:s

*Mitt o V:s

*M o V:S

*Mitt, M:s och V:s


Hur ska alla dessa liv kunna fungera samtidigt? Gör de det eller måste man hitta en väg att få de att fungera. Jag gör mitt bästa + lite till och hoppas att det räcker..


Idag är det måndag, Lillen sover i vagnen, fastspänd denna gång.. Vi har varit till hemköp o köpt oss lite god frukost som vi ska hugga in på när han vaknar. Ja eller fast för honom blir det väl en majskrok eller nåt så får mackorna gå till mej! Han är trött Lillen, har lite o sova igen sen helgen då det blev lite dåligt med sova av olika anledningar. Inatt var det knöligt igen, tror han kanske håller på å få fler tänder. Tycker det inte behövs fler nu, han är ju så söt som han är. Jag har ont i halsen och snoret rinner, suck. Idag blir vi nog mest inne fast det fina vädret vi har tjatat efter äntligen är här. Hoppas det kommer tillbaka imorgon, får vara ute då kanske. Måste städa lite, ser för jäkligt ut. Lillen river i allt! Cd skivorna ligger på golvet, leksaker överallt, måste diska, men sen blir det bus o lek med Lillen igen! Fantastiskt och se vilka framsteg han gör varje dag, det är underbart att ha en egen liten som man får ta del av och lära nya saker. Fast det enda vi har lyckats lära honom hittills är bara tok. Högfärdshostan tex, vi låtsashostar och han gör likadant. Han kan hålla på hur länge som helst och tycker själv att han är skitrolig! Och det tycker ju vi också, och söt är han när han håller på!

På torsdag blir jag ett år äldre igen. 27, låter ju gammalt men who cares!? Måste kanske ta tag i livet nu så man inte förfaller igen, ska på bröllop i sommar ju och ska försöka hålla igen lite (igen), så man är fräsch o lite snygg i sommar. Förra sommaren var jag ju mest bara gravid så alla kilon ner är ju bra!


Nä nu blir det en pokerrunda till innan V vaknar, måste ju vinna tillbaka det jag förlorat tidigare idag. Är det speljävulen det kallas?? Honom känner inte jag.. 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards