Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Tessan - 20 maj 2008 12:51

Såg på Dr Phil igår och det handlade om fobier. Folk var rädda för att flyga, köra bil, spindlar, myror ja allt möjligt vilket fick mej att fundera på vilken min fobi var.. Visst jag gillar inte att flyga, är inte så förtjust i spindlar och sånt men kan inte påstå att det är dödsskräck jag känner inför det. Men det som skrämmer mej mest av allt, och har gjort i snart 8 månader är att V ska sluta andas när han sover. Detta plågar mej ständigt! Vi har ju ett andningslarm åt honom, det har tyvärr slutat fungera men vi får lov o fixa det. Tänk att komma in till sängen och han liggger där livlös och blå! Jag kommer aldrig förstå hur det känns men jag lider med dessa föräldrar som varit med om det. När larmet började krångla åt oss så fellarmade det mitt i natten och även fast Lillens säng står alldeles bredvid min så var vägen dit väldigt lång och tro mej jag hann tänka många tankar innan jag såg att han andades och mådde bra. Shit vilken panik jag fick!


Vi har blivit förkylda och snoriga jag o LilleBus. Han snorar mer än mej, men jag har lite ont i halsen vilket gör att vi varit inne igår och idag. Vi pysslade lite hemma igår, städade lite och så. V rotade igenom lådorna i köket och utforskade hur lång en rulle med plaspåsar är. Nu vet vi, den är jääättelång! Pratade med svärfar en sväng, de kommer och hälsar på någon helg framöver nu, kul! Det blir lite långt mellan gångerna de får se V så han hinner bli stor tycker de. Och det är klart, han växer ju som ogräs! Kommer inte ens ihåg hur det var att ha en bebis, om man nu kan påstå att vi någonsin haft det..


Nu kom posten, inget provsvar med idag heller, suck! Får vänta ännu längre. Nu måste jag nog provsmaka tårtan M fick av en tant på jobbet igår, synd om den ska behöva bli dålig o kastas ju.. Snällt av M och tänka på mej och att jag ville ha den, men jag ska ju egentligen inte. Han tyckte jag skulle bjuda hem mina mammakompisar på fika och det skulle jag gärna göra men vill ju inte snora ner dom och barnen. Synd att jag inte kan frysa den.  Ska sätta mej i soffan, äta tårta och lyssna på Lugna Favoriter och bara njuuta för snart vaknar V och då är det full rulle igen! Tjohoo!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards